Simen før Øygarden:- Interessant kamp

Den kommende uken byr på to hjemmekamper. Første motstander er Øygarden FK på mandag. Les hva Gaute og Simen har å si før kampen og bli kjent med vår motstander.

Annonse:

Etter 12 poeng og full pott i de fire første kampene, har vi fått en super start på sesongen rent resultatmessig. Nå venter to hjemmekamper på rad. Første motstander er Øygarden, som har bidratt til noen svært underholdene kamper. De har skåret 11 mål og sluppet inn 13 på de fire første kampene. 

TIL-trener, Gaute Ugelstad Helstrup, er som vanlig opptatt av lagets utvikling og han ser på mandagens kamp som en mulighet til å ta ytterligere steg.

-Vi er selvsagt fornøyd med mye av det vi har gjort så langt i sesongen, men det er også en del som vi har lyst å få til enda bedre. Vi har hele tiden mest fokus på oss og det vi skal gjøre for å utvikle oss, men det er ingen tvil om at vi møter et offensivt sterkt Øygarden-lag på mandag. Jeg tror det kan bli en underholdende kamp og det blir godt å komme tilbake til Alfheim igjen, sier Helstrup. 

Simen:- Interessant kamp

Kaptein Simen Wangberg er sjefen for det som har vært et tett forsvar så langt i 2020. Han tror på en åpen kamp mot Øygarden.

-Det blir en interessant kamp. Vi møter et lag som skåret mye, men også sluppet inn en del mål. Jeg tror det blir en kamp mellom to lag som ønsker å angripe. For vår del handler det om å være solid defensivt og forsøke å få bedre rytme i den offensive samhandlingen. Der har vi enda litt å gå og det gjelder hele laget, sier den solide kapteinen vår. 

Dette er Øygarden FK

Øygarden FK er en helt ny fotballklubb, stiftet så sent som i 2019. Klubben er et resultat av kommunesammenslåingen mellom Sund, Fjell og Øygarden. Etter sammenslåingen av kommunene, ønsket man å skape et toppfotballag for alle i den nye kommunen. Alle klubbene i de tre opprinnelige kommunene ble invitert til møte for å prøve å enes om en felles klubb. Etter mange møter ble resultatet Øygarden FK og klubben har sitt utspring fra Nest-Sotras OBOS-lag fra 2019.

Øygarden trenes av Bryant Lazaro, som for få år siden var trener på TIL-akademiet. Vi ønsker Bryant og Øygarden FK velkommen til Alfheim. 

Tromsø IL ønsker alle en riktig god kamp!

Foto: NTB Scanpix

Annonse fra Obos-ligaen: