Simen:-Bymisjonen har gjort sterkt inntrykk på oss

TIL-kaptein Simen Wangberg, var tirsdag formiddag innom Kirkens Bymisjon i Tromsø for å ønske god jul. I tillegg hadde han med en gave fra spillerne.

Annonse:

Gjennom året, har flere av spillerne på A-laget fulgt Bymisjonens egen ungdomsgruppe, Tusj. Det er primært for folk mellom 14 og 20 år. En gang i måneden har 3-5 spillere tatt med seg ungdomsklubben på bowling og minigolf med litt mat i tillegg.  

Spillerne har knyttet nære bånd både til ungdomsklubben, men også til ansatte hos Bymisjonen. Derfor var kaptein Simen Wangberg innom tirsdag formiddag og tok formiddagskaffen i Bymisjonens nyoppussede lokaler. 

-Gjennom året som har gått, har vi i spillergruppen fått et innblikk i den jobben som Bymisjonen gjør. De representerer en trygg plass for mennesker som strever med hverdagen på ulike måter. Måten de gir varme og omsorg til mennsker på, har gjort sterkt inntrykk på oss. Det er alltid trygt og godt å komme innom her, sier Wangberg.

I forbindelse med besøket tirsdag, hadde Wangberg med en gave fra spillergruppen.

-Spillerne har besluttet å gi 10 000 kroner fra vår lagskasse til Bymisjonen. Pengene ørmerkes ungdomsklubben, Tusj. Dette for å vise vår taknemlighet for å få lov til å være en del av deres arbeid, men også for å sette pris på den jobben de gjør, sier Wangberg.   

Leder for Tusj, Jenny Sjånes Johansen, og daglig leder ved Bymisjonen, Ann Karina Sogge, var veldig glade for pengene og kaffepraten med Wangberg. 

-Dette er penger som kommer veldig godt med og vi takker så mye for det. Det er artig å se hvor sterke bånd som er blitt mellom ungdomsklubben og spillerne, sier begge to. 

Både Sogge og Johansen jobber til daglig for å løfte mennesker og tilbyr folk ei varm stue å komme til. Der er det mat og kaffe for de som ønsker det. De har hvert sitt budskap å komme med inn mot julen. 

-Selv om juleforberedelsene er stressende og man føler at man har ekstremt dårlig tid, så må vi aldri glemme å ta oss tid til hverandre. Uansett hvor presset hverdagen er, ta deg tid til en kaffekopp sammen med noen og gi dem oppmerksomhet. Det betyr så mye hvis vi kan lytte til hverandre og gi tid til en god samtale, sier Jenny Sjånes Johansen.

Ann Karina Sogge viser til engasjementet i kjølvannet av den tragiske tragedien på Fagereng nylig. 

-Etter denne tragiske hendelsen, har Tromsø vist hva som bor i oss. Vi bryr oss om hverandre. Bare en liten oppmerksomhet til noen, kan bety enormt mye. Å hjelpe noen trenger ikke være omfattende. Hvis alle gjør litt, så løftes vi som helhetlig samfunn. 

TIL-kaptein Simen Wangberg hadde følgende melding på vei ut døra:

-God jul til dere alle. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet i 2020.

Annonse fra Eliteserien: