Signerte treårsavtale

Simo Valakari og Tromsø IL er enig om en avtale som gjør at den finske treneren skal lede Gutan de tre neste sesongene.

I dag har Tromsø IL bursdag og klubben fyller 97 år. Og da passer det godt at Tromsø IL og Simo Valakari er blitt enige om å forlenge trenerkontrakten som strekker seg ut jubileumsesongen i 2020.

- Vi er svært fornøyd med signeringen som passer svært godt inn i vår langsiktige satsing mot vårt 100-årsjubileum i 2020, sier administrerende direktør i TIL, Stig-Arne Engen.

Annonse:
Valakari kom til klubben i slutten av juli, og har blitt svært godt mottatt i spillergruppa og ellers i klubben.

 - For oss er det svært viktig at vi har felles forståelse for hvordan vi skal utvikle klubben videre og hvordan vi skal skape resultater sammen. Det har vært avgjørende for oss at denne felles forståelsen er på plass. Alt fokus nå er på å beholde plassen i Eliteserien og all kraft rettes inn mot dette, sier sportssjef Svein Morten Johansen.

TILs hovedtrener ser frem til å jobbe med klubben på både kort og lang sikt. 

-Jeg er veldig fornøyd med at jeg nå får muligheten til å skape resultater i en klubb jeg mener har et stort potensial. Den viktigste jobben i år er å holde oss i Eliteserien. Samtidig gleder jeg meg veldig til å være med å utvikle klubben og spillerne videre og ta ut det potensialet som jeg ser ligger der, sier Valakari.

Annonse fra Eliteserien: