Et strålende julegavetips

Nå starter sesongkortsalget for 2021.

Annonse:

Først og fremst, gratulerer så masse med opprykket til Eliteserien, og seriemesterskapet i OBOS-ligaen 2020! Det var viktig for oss alle å nå målet om opprykk på første forsøk.

Sesongen 2020 har vært utfordrende på mange områder, men nå aner vi lyset i tunellen.

Vi har rykket opp til Eliteserien, vaksinen er på vei og samfunnet normaliserer seg sakte i riktig retning.

Vi jobber hver dag for at du igjen skal oppleve de gode fotballøyeblikkene på Alfheim stadion. Med eller uten Covid-19 i tankene. 

Klubben setter stor pris på tilliten, tålmodigheten og støtten du har vist oss. Det tar vi aldri som en selvfølge. Tusen hjertelig takk! 

Vi vil gjerne ha deg med på laget på Alfheim i 2021 også! 😊

Slik blir sesongkortsalget

Alle som kjøpte sesongkort i 2020 får anledning til å fornye plassene sine før nyttår. Som normalt er det sendt ut informasjon om fornyelse på SMS og e-post.

Ta kontakt med oss dersom det er noe feil i reservasjonen, om du ikke har mottatt den eller om du ønsker å gjøre endringer før du fullfører kjøpet. [email protected]

Vi har gleden av å meddele at prisen for sesongkort i 2021 blir den samme som i 2020. I likhet med sesongen som var fortsetter vi suksessen med digitale sesongkort i 2021.

Siden vi fortsatt lever med usikkerheten rundt pandemien vil vi åpne muligheten for å heve sesongkortkjøpet dersom man fortsatt skulle stå i en situasjon der man ikke kan benytte seg av produktet. Denne muligheten vil vi la stå åpen helt frem til sesongstart.

Har du hatt sesongkort før eller ønsker å kjøpe for første gang kan du gjøre det her. Et aldri så lite julegavetips.😊 Kjøp sesongkort her

TIL_sesongkortannonser_des20_980x300_a

 

Annonse fra Eliteserien: