Sesongen 2021 fra tribunen

Ventetiden er snart over, nå starter Eliteserien 2021. Men i år som i fjor blir det med et begrenset antall på tribunen, i alle fall i starten.

Annonse:

Vi mottar mange henvendelser angående billetter til de første seriekampene. Det er selvsagt veldig hyggelig at det er stor interesse for å gå på kamp og det setter vi pris på. 

Dessverre medfører regelverket med 600 tilskuere på kamp til at vi må skuffe en god del. Det er noe vi synes er ubehagelig. Vi skulle gjerne ønsket alle velkommen til årets første Eliteseriekamp på Alfheim mot Molde FK, torsdag 13. mai kl.18.00.

Klubben har valgt å fordele billettene på sesongkortinnehaverne, samarbeidspartnerne og våre to supporterklubber. Klubben vil åpne for salg av enkeltbilletter når det tillates flere publikummere enn det antallet sesongkort som er solgt. I dag er det solgt 1070 sesongkort.

De sesongkortene som blir trukket ut til serieåpningen, er ikke med i trekningen til de neste kampene.

Trekningen til kampen mot Molde vil bli gjennomført mot slutten denne uken (uke 18), og de heldige sesongkortinnehaverne vil bli kontaktet på epost. PS. Sjekk innboksen for søppelpost, vi oppdaget i fjorårsesongen at eposten kan havne der i enkelte tilfeller.

Husk munnbind før du ankommer stadion

Nytt av året er at vi iht. NFF´s protokoll har fått pålegg om at du som publikummer må benytte munnbind på vei inn på stadion, i kiosken, på toalettet og på vei ut av stadion. Altså i alle faser hvor du forflytter deg. Når du sitter på din tilviste plass kan du ta av deg munnbindet.

Vi ber deg derfor om å huske å ta med munnbind før du ankommer stadion.

Uansett hvor dere ser kampen; på Alfheim eller via tv-skjermen, så ønsker vi dere alle lykke til med seriestarten!

EYA TIL!

Annonse fra Eliteserien: