Signerte avtale med Select

TIL og Select har inngått en fireårsavtale med verdi på åtte millioner kroner.

Select har levert klær, utstyr og baller til Tromsø IL i flere år og nå er en ny avtale signert. Den har varighet ut 2022. 

Den danske utstyrsleverandøren er en av TILs største samarbeidspartnere og avtalen har en verdi på om lag to millioner i året. 

- TIL har utstyr fra oss gjennom en barteravtale og noen økonomiske rammer rundt det som går litt på resultater avhengig av prestasjoner, sier daglig leder i Select Sport Norge AS, Steinar Felde. 

- Det er en avtale som har en økt ramme forhold til tidligere, noe som selvsagt er veldig positivt for Tromsø IL, sier daglig leder i TIL, Kristian Høydal.

Flott samarbeidspartner

Klubben hadde opprinnelig en avtale som løp ut 2019, men har allerede nå skrevet under på en ny avtale med Select, som også leverer til Sarpsborg 08 i Eliteserien.

Annonse:
De vil nå levere utstyr på forskjellig nivå til både A-lag, akademiet og yngres avdeling. 

- Select har vært en veldig flott samarbeidspartner i flere år. Det er viktig for oss at det ikke går for lang tid fra utvikling til bestilling og der har Select levert varene. De har også hatt en imponerende oppfølgning av oss som kunde. De er ofte på besøk og har også en god dialog med spillerne. De har også brukt oss som referanseklubb i utvikling av produktene, sier markedssjef i TIL, Trond Steinar Albertsen.

- Select har fått en merkevare i området her. Derfor ville også vi forlenge avtalen, for det er interesse for Select fra både store og små klubber her oppe. Vi vil utvide markedet vårt og da er en toppklubb som Tromsø IL viktig for oss, sier Felde. 

- Den største fordelen vi har i forhold til de store merkene er at vi leverer kvalitet på kort tid og har veldig tett oppfølgning av klubbene. Dette er noe både TIL og Sarpsborg 08 er opptatt av, legger han til. 

Veldig god kvalitet

Sporten er også fornøyd med produktene fra Select. 

- Det er to ting vi i sporten syns er veldig positivt med Select. Det ene er at nesten aldri går feil med leveransen. Vi får det vi skal ha til rett tid og slik har det ikke vært tidligere ut fra det jeg har opplevd både som spiller og leder. Det andre er at kvaliteten er veldig bra, sier sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen.

- I tillegg har vi fått lov å være med å utvikle ting med tanke på utforming og design slik at det passer til fotballrelatert trening. Vi har en tett og god dialog om hvordan vi ønsker ting skal være og se ut. De har også god kompetanse på feltet, legger han til. 

Annonse fra Eliteserien: