Scoret TIL-mål nummer 50!

Magnus Andersen har fått en ny vår i TIL og i dag fikk han et perfekt kinderegg. Han scoret sitt TIL-mål nummer 50, scoret sitt raskeste mål for Gutan og det ble 2-1-seier over serieleder Molde.

Annonse:

32-åringen har slitt med spilletid det siste året, men i de siste kampene har han spilt seg inn på laget.

Og for en drømmestart han fikk på Alfheim i kveld. Et perfekt slått innlegg fra Lasse Nilsen, hvor ballen seilte over hele forsvaret, havnet hos Andersen. Han dundret til på hel volley og ballen føk inn i hjørnet. 

Da var det kun gått 33 sekunder av kampen. Og det ble en jubileumsscoring for gutten fra Øksfjord, for det var hans 50. mål i TIL-drakten. 

- Jeg var ikke klar over at det nummer 50, men det er utrolig artig. Da har jo jeg stått bak noen nettkjenninger, sier Andersen. 

- Det ble en fantastisk kveld siden det også var det raskeste målet jeg noensinne har scoret i en TIL-kamp. Og ikke minst, ble det tre herlige poeng, legger han.

- Heroiske øyeblikk

Seier ble etter at Robert Taylor scoret to minutter ut i andre omgang. Molde reduserte fire minutter på overtid ved Ruben Gabrielsen og dermed ble det 2-1 til Gutan. 

- Det føles utrolig godt. Spillerne ga alt og fansen var helt utrolig i kveld. Det er lenge siden vi har vunnet en kamp og enda lengre siden vi har vunnet en her på Alfheim. Dette var en seier som gjorde godt for alle som er glade i klubben, sier trener Simo Valakari.

- Vi møtte et lag med gode spillerne, så det var noen heroiske øyeblikk. Noe man trenger i blant. Vi gjorde også mye bra med ballen og kunne ha scoret flere mål, så det er utrolig tilfredstillende å se hvordan vi fremsto mot Molde, legger han til.

Tar med godfølelsen

Nå tar TIL-spillerne en liten ferie, før det returner til Alfheim for å forberede seg til møtet med Stabæk 17. juni på bortebane.

- Det å få denne godfølelsen når vi nå går inn i ferien, er utrolig viktig. Det tror jeg at vi trengte. Vi har vært nært i den siste tiden, så det betydde mye å få en seier. Spiller vi slik som vi gjorde i dag, så blir det mange poeng, sier Andersen. 

PS! Andersen er nummer 16 både på adelskalenderen for scoringer og kamper (258 kamper). Han topper derimot listen over flest scoringer i Europa. Der har han ni mål på 24 kamper. 

Annonse fra Obos-ligaen: