Scoret sitt første mål for Gutan

Christian Landu-Landu (25) scoret sitt første mål i Eliteserien for TIL i hans kamp nummer 66.

TIL hadde tatt ledelsen 1-0 ved Simen Wangberg allerede etter 13 minutter og bare tre minutter senere økte Christian Landu-Landu til 2-0.

Hans første mål i Eliteserien for Gutan kom i hans kamp nummer 66 på øverste nivå i TIL-drakten.  

- Det var utrolig morsomt, sier Landu-Landu. 

- Vi får se om det løsne for meg nå, legger han til med smilet på lur. 

Han scoret fra en meters hold på sitt andre forsøk. Det første reddet keeperen. 

- Jeg tenkte hvordan var det mulig å bomme på det første skuddet, men så gikk den i mål til slutt. Det var artig, men seieren er uansett viktigst. Den smakte best i dag. 

Annonse:
TIL scoret tre ganger til ved Wangberg, Mushaga Bakenga og Mikael Norø Ingebrigtsen slik det ble 5-0-seier over serietreer Sarpsborg 08. En seier som kom bare en uke etter stortapet mot Kristiansund. 

- Det er perfekt å slå tilbake på. Det er viktig for oss og selvtilliten vår, men også for de som er her og ser på oss slik de får troen på oss. Jeg tror ikke mange som hadde troen etter kampen mot Kristiansund og derfor er det ekstra deilig å slå tilbake med en slik seier, sier Landu-Landu.

- Vi har tre kamper denne uka og det er en veldig viktig uke. Det gjør noe med humøret og selvtilliten å vinne så komfortabelt. Det gjør at vi kan angripe de to neste kampene på en helt annen måte, legger han til.

Annonse fra Eliteserien: