Rismo og Høgli inn i trenerteamet til A-laget

Trenerteamet rundt TILs A-lag for 2022 begynner å ta form. Nye ansikter i teamet vil være Ola Rismo og Tom Høgli.

Annonse:

Etter at Bjørn Vidar Stenersen gikk over i en hundre prosent stilling i Norges Fotballforbund, har det over tid vært jobbet med supplere teamet rundt A-laget.

Nå er det klart at Ola Rismo og Tom Høgli går inn i A-teamet. Høgli kombinerer dette med rollen som samfunnskontakt.

- Jeg var med i fjor høst, og fortsetter med dette kombinert med rollen som samfunnskontakt. Det er spennende å jobbe i en prestasjonsgruppe og inn mot enkeltindivider, og jeg har stor tro på at vi kommer til å bli enda bedre dette året, sier Høgli

Ola Rismo (30) har jobbet i TIL-akademiet siden 2015, og har de seneste fire årene vært sportsdirektør på NTG fotball gutter og hovedtrener på andrelaget til TIL. Nå er han ansatt som assistenttrener på A-laget hvor han vil ha ekstra fokus på de yngste spillerne i A-stallen.

- Først og fremst er jeg utrolig stolt over at jeg får denne muligheten. Dette har vært en drøm lenge, og jeg gleder meg til å ta fatt på de nye arbeidsoppgavene, sier Rismo.

Rismo vil i en overgangsperiode jobbe både på B og A til det er ansatt en ny trener på B-laget.

Hyller NTG-modellen

- Jeg har vært utrolig heldig som har hatt muligheten til å jobbe i et så godt faglig miljø på tvers av NTG og TIL i disse årene, og det har vært helt avgjørende for at jeg er der jeg er i dag. Jeg har vært utrolig heldig som har fått lovt til å jobbe sammen med alle disse forskjellige menneskene.

Andressen:- viktig del av strategien

Team Manager, Lars Petter Andressen, er glad klubben kan rekruttere ressurser fra egne rekker inn i A-laget.

- En viktig del av vår strategi er å utvikle spillere og ledere, og vi er veldig fornøyde med å få inn både Tom Høgli og Ola Rismo inn i A-teamet. Vi mener begge to komplementerer teamet vi allerede har på plass nå veldig godt, og er nå utrolig fornøyd med A-teamet, sier Andressen. 

A-laget var samlet i dag til første trening i 2022. Dagen gikk til testing og møter. Torsdag er årets første trening med ball. Det foregår i Skarphallen. 

 

Annonse fra Eliteserien: