Påmelding til høstens TIL-skole er igang

Fotballinteresserte jenter og gutter født 2013 - 2009, uansett klubbtilhørighet er velkommen til å melde seg på!

Annonse:

Periode: mandag 23.08 – fredag 17.12

Meld deg på TIL-skolen her

Suksess med egen dag for jentene

- På vårens TIL-skole lanserte vi en egen dag for jentene. Det har vært en suksess allerede fra start. Nå håper vi enda flere jenter melder seg på, sier leder for TIL-Skolen, Truls Jenssen. 

Torsdager er forbeholdt jentene. Det betyr ikke at de andre dagene er forbeholdt guttene. De andre dagene er for alle, uansett kjønn.

Informasjon om TIL-skolen vinter/vår 2021

Vi tilbyr økter fra kl. 1400 – 1600, fire dager i uka, mandag til fredag. Ingen økter på onsdager, og torsdagene er kun forbeholdt jenter. Alle har mulighet for å velge 1 – 3 økter i uka. Det betyr at jenter som melder seg på torsdager kan supplere med treninger de andre dagene også. Man må melde seg på for alle periodene i 17 uker. Praksisen vil være ute på Bjerkakerbanen før vi 4. oktober går inn i Lerøyhallen.

Det vil fra 1400 – 1430 være bespisning for elevene i Lerøyhallen. Instruktørene pluss ansatte i Lerøyhallen vil sørge for at elevene kan innta et måltid med tørrmat og frukt. Alle elevene tar med vannflaske som kan fylles i Lerøyhallen. 

I tillegg vil vi forholde oss til smittevernreglene myndighetene til enhver tid pålegger oss.

Kl. 1430 – 1545 går øktene med basisteknikk ut fra tema, etterfulgt av spill. Temaene er Sjef over ball, 1 A og 1 F, score mål og hindre mål. 

Kl. 1545 – 1600 deltar alle i en oppsummering og refleksjon av treninga, samt rydding av utstyr.

Målet med øktene på TIL–Skolen er at elevene er aktive og blir best mulig ut fra den enkeltes forutsetninger. Dermed blir det inndeling i grupper etter alder og nivå. Eleven skal i tillegg til den fysiske biten bli utfordret på samarbeid, ansvar for at alle skal trives og konsentrasjon

Priser TIL-Skolen høst/vinter 2021:

  • 1 økt pr. uke: kr. 2500,-
  • 2 økter pr. uke: kr. 5000,-
  • 3 økter pr. uke: kr. 7500,-

 

Meld deg på TIL-skolen her

Det er 50 plasser til rådighet hver dag og en kan sjøl velge hvilke(n) dag(er) som passer den enkelte spiller (NB! Torsdagen er kun for jenter). Dette gjelder så lenge det er ledige plasser de forskjellige dagene. Først til mølla gjelder.

Leder for TIL–Skolen er Truls Jenssen. Med seg har han trenere fra TIL–Akademiet. Andre som vil bidra er TIL A-, B- og C-spillere og andre trenere fra Troms-fotballen. De dagene det er fullt med 50 spillere er det alltid 3 trenere.

Truls Jenssen kan nås på: [email protected]

Ved påmelding godtar man at elevene kan bli fotografert og filmet på treningene, dette til bruk på www.til.no, sosiale medier og visualisering av øvelser. Personopplysninger i påmeldinga blir ikke brukt til noe annet enn info inn mot neste periode i høst/vinter 2022.

Velkommen, vi gleder oss!

Hilsen Tromsø IL

Meld deg på TIL-skolen her

Annonse fra Eliteserien: