Optimistisk Lehne Olsen

Går den siste testen i morgen bra for Thomas Lehne Olsen, melder han seg klar til kamp mot Sandefjord.

TIL-spissen har vært ute med skade, men nærmer seg å bli spilleklar. 

- Det er det dårlige beinet, venstre, som det har vært strekk i. Det godt beinet, høyre, går det an å skyte med. Men jeg har ikke prøvd å skyte med det venstre, det blir jeg å gjøre i morgen, sier Lehne Olsen.

- Jeg vil ikke friskmelde meg nå, men vi får se i morgen. Det kjentes veldig bra ut i dag. Jeg er veldig optimistisk, legger han til.

- Mye å bidra med

Han har sittet på tribunen og sett lagkameratene slite ute på banen de siste kampene. 

- Det er veldig kjedelig å se på at det ikke flyter. Jeg føler jeg har mye å bidra med, sier TIL-spissen. 

- Går det greit i morgen, melder jeg meg til tjeneste og så får trenerne bestemme om jeg skal være med eller ikke, legger han til. 

Stått sammen

Søndag venter altså Sandefjord på Alfheim, et lag som er nummer 11, fire poeng foran TIL.

Annonse:
- Det er en viktig kamp. Vi ønsker å ta ni poeng før vi tar ferie og vi starter søndag mot Sandefjord. Vi har hatt en veldig fin treningsuke med bra tilstedeværelse, fokus og kvalitet, og vi håper at vi skal få det ut i kampen, sier kaptein Simen Wangberg.

- Vi ønsker å stå frem som en gruppe. Selv om det har vært en del støy så føler jeg vi har stått sammen som en gruppe, legger han til.

Det har blitt seks poeng på seks hjemmekamper, noe guttene selvsagt ikke har vært fornøyd med. 

- Vi har ikke vært gode nok hjemme totalt sett, så vi ønsker å fremstå som gode fotballspillere og som et godt lag, og det håper jeg vi skal få til. Vi er veldig sugen på å vise oss frem fra en bedre side og det er viktig for oss, sier Wangberg. 

Annonse fra Eliteserien: