Onni har skrevet under for Pafos FC

Vår finske toppskårer, Onni Valakari, har skrevet under for den kypriotiske klubben Pafos FC. Etter nesten to sesonger, tar vi farvel med den hyggelige finske ungutten.

Annonse:

Pafos FC er en forholdsvis nyoppstartet klubb som ble dannet i 2014, etter en sammenslåing mellom to andre klubber. Laget spiller hjemmekampene på Stelios Kyriakides Stadium med en kapasitet på knappe 10 000 tilskuere. Pafos ligger på en 9.plass i kyprotisk toppdivisjon. 

Onni Valakari er gald for å få muligheten i den kypriotiske klubben, men han kommer til å savne TIL og byen. 

-Tiden i TIL har vært veldig fin og hele klubben føles som en familie for meg. Jeg har trivdes fra dag èn. Jeg har også bare gode ord å si om Tromsø by. Det er en av de fineste byene jeg har vært i og jeg har fått venner her som kommer til å vare livet ut, sier Valakari.

Han har opplevd en stor utvikling som spiller TIL, men innrømmer at nedrykket i fjor var tungt.

-Jeg har lært mye og utviklet meg mye som spiller gjennom disse to årene. Det er jeg takknemlig for. Men det var en trist avslutning på forrige sesong og den skuffelsen kjente vi alle på. Likevel er jeg er overbevist om at denne klubben kommer tilbake. Det er veldig gode folk som jobber i og rundt klubben. 

Før Onni setter seg på flyet med retning Kypros, ønsker han å takke supporterne for støtten.

- Ønsker av hele mitt hjerte å takke supporterne. De stod på og støttet oss selv i en vanskelig 2019-sesong. Jeg har følt en veldig varme fra dem. TIL, byen og supporterne kommer alltid til å ha en stor plass i hjertet mitt. Og i fotball vet man aldri; kanskje ses vi igjen, avslutter Onni Valakari.

 

Tromsø IL takker Onni for det han har gitt til klubben! Lykke til videre i fotballkarrieren. 

 

Annonse fra Eliteserien: