Trolig snytt for scoring

TIL tapte 0-1 for Odd, men ut fra TV-bildene ser det ut som TIL ble snytt for en scoring og ett poeng da linjedommeren annulerte en scoring.

TIL fikk frispark og Morten Gamst Pedersen slo til Robert Taylor, som deretter slo den motsatt inn i feltet. Simen Wangberg headet ballen inn mot keeper, men den gikk via en Odd-spiller og i mål. 

Dessverre hadde linjemannen oppe flagget. Men på reprisene ser det ut som at denne avgjørelsen er feil. 

TIL hadde en gedigen sjanse i etterkant ved Mushaga Bakenga, men en glimrende reaksjonsredning hindret scoring. 

Sjansefattig omgang

Etter 13 minutter slo vertene inn et godt innlegg, en motspiller gikk inn foran Kongshavn, som plutselig fikk ballen på seg og den gikk via kroppen og til corner. Våkent keeperspill. 

Halvveis i omgangen spilte Robert Taylor gjennom Mushaga Bakenga, som skjøt med høyrefoten, men dessverre ble forsøket blokkert.  Et bra angrep av Gutan. 

Annonse:
Tre minutter senere spilteTIL seg frem på høyresiden og Taylor slo hardt inn langs femmeteren, men ingen spillere nådde ballen. Den gikk til Morten Gamst Pedersen, som skjøt utenfor fra skrå vinkel. 

Stefan Mladenovic skjøt fra 17 meter etter Odd fikk corner etter 32 minutter. Men han fikk ikke skikkelig treff og ballen gikk en meter over tverrliggeren. 

Etter 37 minutter spilte TIL seg fra høyre til venstre og Magnus Andersen tok med seg ballen innover og skjøt fra 18 meter, men ballen går et meter utenfor og keeper har bra kontroll.  

Nær TIL-scoring

Kun ett minutt ut i den andre omgangen får Gutan corner. Odd prøver å klarere, men traff Mikael Norø Ingebrigtsen, så gikk ballen inn i en Odd-spiller og like over tverrliggeren. 

Norø Ingebrigtsen gikk over halve banen med ballen fem minutter inn i omgangen og fra 14 meter skjøt han like over vinkelen. Et godt forsøk fra TIL-angriperen. 

Gutan var utrolig nær scoring etter 54 minutter. Gamst Pedersen slo inn til Norø Ingebrigtsen, som presset tok ned ballen på brystet, headet den med seg og avsluttet fra skrå vinkel. Bakenga er like ved å skli ballen i det tomme målet. 

Selvmål

Bare to minutter senere tok vertene ledelsen. De fikk frispark ute til venstre og ballen ble slått inn mot første stolpe, hvor Gamst Pedersen er uheldig og stusser den i eget mål via stolpen. 

Halvveis ut i omgangen kom Norø Ingebrigtsen til en ny mulighet, menb han fikk ikke skikkelig treff med høyrefoten fra 14 meter og keeper hadde god kontroll på ballen som gikk en halv meter utenfor. 

Bare ett minutt senere skjøt Andersen to meter over fra 12 meter. 

Snytt for scoring

Kampen var 69 minutter gammel da TIL fikk frispark. Gamst Pedersen slo til Taylor som fant Wangberg. Han headet ballen i en Odd-spiller, som sendte ballen i eget mål. Linjemannen vinket for offside, men TV-bildene viser at målet burde vært godkjent. 

Fem minutter senere fikk Erik Martin Broberg godt treff på et skudd fra 17 meter, men Gudmund Broks Kongshavn gjør en god redning. 

Like etter satte Tobias Lauritsen ballen himmelhøyt over fra godt hold. 

Stor sjanse

Ett minutt senere ble Bakenga spilt glimrende gjennom av Sigurd Grønli og han prøvde å sette ballen til side for Odds keeper, men Sondre Rossbach gjør en strålende redning og hindrer scoring. 

Syv minutter før slutt er Birk Risa nær ved å sette ballen i mål etter en dødball, men ballen går like utenfor stolpen. 

I det siste minuttet fikk Odd en gedigen sjanse, men en glimrende TIL-blokkering hindret 2-0. 

To minutter på overtid får TIL en gedigen sjanse etter corner, men Norø Ingebrigtsen setter ballen rett på en spiller som står på streken. 

Annonse fra Eliteserien: