- Som natt og dag

TIL-spillerne er svært fornøyd med den nye gressmatten som lå klar på Alfheim for et par uker siden.

Selskapet PST Sportsanlegg AS fikk ansvaret for å levere nytt kunstgress til Alfheim og i sommerpausen kom det nye gresset på plass.

Spillerne har nå trent et par uker på det nye underlaget og er dommen er klar. 

- Det er som natt og dag. Det gamle var som en gammel og humpete riksveg i Finnmark mens det nye er som autobahn i Tyskland, sier Morten Gamst Pedersen. 

Annonse:
- Det tar litt tid før man blir vant med det og at det setter seg, men i forhold til bruksevne og skadesituasjonen, er det veldig bra. Sliten blir man uansett, men man satt mer fast i det gamle og det var hardere, så det har en god del å si når man tilbringer mye tid på banen, legger han til. 

- Veldig god kvalitet

Han får støtte fra lagkameratene. 

- Det er veldig bra og kommer til å bli bare bedre dess mer vi bruker det. Det er som forventet, en veldig god kvalitet. Det vi hadde var bra, men veldig slitt. Det er mykere, ballen ruller jevnere og man får en følelse av å spille på naturgress. Jeg kjenner det også etter en trening at det er annerledes, for det verker ikke like mye i kroppen. Jeg er veldig fornøyd, sier Tom Høgli.

- Det er veldig bra og jeg merker klar forskjell fra det gamle gresset. Etter tøffe treninger så kjenner jeg at kroppen er litt mer hel ved. Det har vært forskjellen i de kampene hvor vi har spilt på baner hvor de har hatt nytt gress. Jeg føler deg ikke så skjør som det jeg gjorde etter trening og kamp på det gamle kunstgresset på Alfheim, sier Christian Landu-Landu. 

Gave

Det nye kunstgresset ble lagt etter TIL fikk en fantastisk gave fra Trond Mohn som spanderte det på klubben.

- Det er bare å bukke og takke for at han ønsker å hjelpe oss med å optimalisere treningshverdagen, ikke bare for oss, men også for alle andre i klubben som trener og spiller her, sier Landu-Landu. 

td10b26d
FORNØYD: Morten Gamst Pedersen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Annonse fra Eliteserien: