Ny toppscorer i TIL

Thomas Lehne Olsen scoret to mot Viking og er dermed den som har scoret flest mål i Eliteserien for TIL i år.

For kampen hadde Mikael Norø Ingebrigtsen scoret mest med syv. 

Men like før pause ble det syv også på Lehne Olsen på utsøkt vis. Han skaffet TIL frispark og sto sammen med Morten Gamst Pedersen.

Spissen tok ansvar, ladet høyreslegga og smalt til ballen fra 22 meter. Den gikk i en flott bue over muren og føk inn i nettet like under tverrliggeren. 

- Jeg sa med en gang at jeg skulle skyte. Jeg var veldig bestemt på det etter at jeg ble felt, for da var jeg på vei gjennom, sier Lehne Olsen.

- Det var veldig morsomt å se den gå inn. Det er vel mitt andre på frispark, for jeg hadde vel ett mot Fløya i cupen, legger han til.

Nummer åtte

I andre omgang satte han inn sitt åttende for året (samme antal som i fjor), da TIL spilte bra fotball på venstresiden. Ulrik Yttergård Jenssen spilte gjennom Gjermund Åsen, som slo ballen hardt inn foran mål. Der dukket Lehne Olsen opp og satte ballen i det tomme nettet fra fem meter. 

- Det er likt med fjoråret, men det betyr ikke så mye, for de tre poengene er de viktigste. Vi gjør en veldig fin og kontrollert kamp. De har vel en sjanse i første omgang og det er alt. Vi styrer kampen, Lehne Olsen. 

Annonse:
Med tre kamper igjen kan det bli tosifret antall mål.

- Jeg sa vel det før sesongen, men det viktigste er at vi holder oss. 

Dyktig

Sjefen selv var selvsagt fornøyd med sin spiss. 

- Jeg er overrasket over at han ikke har scoret mer på frispark, for jeg har sett på trening hvor dyktig han er på slike skudd, sier trener Simo Valakari. 

- Jeg er veldig glad på hans vegne, for jeg er veldig fornøyd med alle aspekt av kampen hans. Han forsvarte seg godt, han sto bak noen flotte nøkkelpasninger og så alt i alt en flott kamp. Og spisser elsker å scorer, så dette var veldig bra, legger han til.

Annonse fra Eliteserien: