Ny kontrakt for viktig ung spiller

Hardt arbeid over tid lønner seg! Nå signerer Casper Øyvann en ny kontrakt som binder han til Tromsø IL de neste tre sesongene.

Annonse:

Casper Øyvann ble TIL-spiller før årets sesong etter å ha levert strålende spill for vår naboklubb TUIL. Han har kjempet hardt gjennom hele sesongen for å være en regelmessig del av startelleveren, og i høst har han levert noen meget gode kamper i Eliteserien. 

Hans arbeidsinnsats og gode spill belønnes nå med ny kontrakt på Alfheim. Den nye kontrakten strekker seg ut sesongen 2024. Team Manager, Lars Petter Andressen, er full av lovord om Øyvanns inntreden i TIL-laget. 

- Casper er et bevis på hva hardt arbeid og tålmodighet kan føre til. Han har brukt tid på å tilpasse seg Eliteserien, men nå er han aktuell til å starte hver kamp. Og vi håper han skal ta enda flere steg i årene som kommer, for potensialet er veldig stort. I tillegg er Casper i en perfekt alder for oss og vi er glad for å ha sikret oss han i mange år fremover, sier Andressen.

Inspirerende reise til Eliteserien

En annen faktor Andressen synes er interessant, er Øyvanns karrierevei frem mot gjennombruddet på Alfheim. 

- Casper har måttet gå den veien veldig mange spillere må gå for og nå Eliteserien. Han startet reisen i Bodø/Glimt sitt akademi før veien gikk videre til gode lokale klubber som Mjølner og TUIL og nå Eliteseriespill i den røde og hvite drakten.. Det er en annen vei enn mange andre unge spillere, og det må være til inspirasjon for spillere i lokale klubber rundt omkring, sier Andressen. 

Hovedpersonen selv er også veldig fornøyd med hvordan utviklingen har vært på Alfheim gjennom året og han ser frem til å spille flere år for Gutan.

- Det siste året har vært krevende, men veldig lærerikt. Jeg har fått tid til å utvikle meg og jeg har blitt en mer solid spiller. Jeg er veldig ydmyk og glad for å få muligheten til å fortsette utviklingen i TIL-trøya. Det er en fin klubb med strålende supportere. Det er ingen tvil om at vi har noe spennende på gang og jeg gleder meg til å ta fatt på de neste tre årene, sier Casper Øyvann. 

Gratulerer med ny kontrakt, Casper!

 

Annonse fra Eliteserien: