Gir seg i TIL

Cecilie Nøstvik har takket ja til jobben som daglig leder i Tromsø Safari.

Tromsø Safari har hatt svært god vekst siden oppstarten i 2012 og gjør nå endringer i ledelsen for å styrke sin posisjon i turistmarkedet. Ivar Haugen, som har hatt ansvaret som daglig leder, vil fortsatt bli i virksomheten. Han går inn i en ny rolle som leder for strategi- og produktutviklingen.

- En fortsatt styrking av markedsposisjonen betinger en aktiv strategi som bygger på kvalitet og langsiktige avtaler med grunneiere og ulike underleveradører, sier Ivar Haugen.

Slutter i TIL

I rollen som daglig leder har Tromsø Safari ansatt Cecilie Nøstvik, som kommer fra stillingen som arrangementssjef i TIL Fotball AS. 

- Vi er veldige glade for å ha fått Nøstvik på plass. Med den erfaringen hun har fra reisebyrå, hotell og stillingen i TIL, passer hun perfekt for oss. Den måten hun håndterer mange oppgaver samtidig på, gjør at vi er trygge på at hun er den rette. Humør og smil er også viktige faktorer, sier styreleder i Tromsø Safari, Ulf Johansen. 

Annonse:
- Med min bakgrunn fra hotell og reisebyråvirksomhet har jeg alltid sett for meg at jeg skal tilbake til reiselivsbransjen, og da en slik mulighet dukket opp, hvor jeg kunne få jobbe med en så spennende aktør, så var det en utfordring jeg ikke kunne si nei til, sier Nøstvik. 

- Slik selskapet fremstår med bevissthet i forhold til å bygge langsiktig, og sikre lokale ringvirkninger, så er det ikke tvil om at det er lagt et solid fundament for fortsatt vekst. Min første utfordring blir å skape enda bedre lønnsomhet i selskapet. Tromsø Safari har en god stab med stor faglig tyngde og det gjorde det enkelt for meg å takke ja til denne stillingen. Jeg gleder meg veldig, legger hun til.

- Utrolige gode opplevelser

Nøstvik har hatt fire flotte år i TIL.

- Det har fantastisk å få lov å jobbe med fotball som betyr så mye for så mange. Jeg tar med meg mange utrolige gode opplevelser og det er ikke med lett hjerte jeg forlater klubben og alle de herlige menneskene jeg har vært så heldig å få jobbe tett sammen med, sier Nøstvik. 

Nøstvik tiltrer i jobben 1. september.

Annonse fra Eliteserien: