Norheim klar for TIL

Runar Norheim (15), fra Finnsnes og Varden FK, har i dag blitt enig med TIL om en 3-årskontrakt.

Annonse:

Norheim har vært innom TIL de siste to årene på treninger og nasjonale tiltak. I vinter, like før Norge stengte ned som følge av koronaviruset, var han på Equinor talentleir for 2005-kullet hvor han imponerte. 

Runar Norheim iført årets drakt.
Runar Norheim iført årets drakt.

Utviklingsansvarlig i TIL, Morten Giæver, er storfornøyd med signeringen.

- Vi er svært glade for at Runar og hans familie har bestemt seg for Tromsø og TIL. Han er fra Nord-Norge og han har meget spennende kvaliteter. I tillegg kommer han fra en familie med sunne verdier, han er ydmyk og offensiv i hodet.

Lysluggen fra Finnsnes spilte barnefotball i FIL og har spilt for Varden FK siden 2016.

- Han har vært i et kjempegodt miljø i Varden FK de siste årene hvor han vært en del av en god treningsgruppe med engasjerte foreldretrenere, sier Giæver.

Norheim begynner å trene med TIL B allerede neste uke. I august vil han starte på NTG-U og gå 10. klasse der. Finnsnes-gutten blir utlånt til Varden for å spille kamper der ut året, samtidig som han har treningshverdagen sin i TIL og NTG-systemet.

Velkommen til Tromsø Idrettslag, Runar Norheim!

"Hovedbilde i saken: Utviklingsansvarlig, Morten Giæver (til venstre) og hovedtrener på TIL B / NTG, Ola Rismo (til høyre) er storfornøyd med signeringen av Runar Norheim."

Annonse fra Eliteserien: