Norheim forlenger med Tromsø IL

Runar Norheim (16) fra Finnsnes og Varden har skrevet en ny treårsavtale.

Annonse:

Tromsø IL er strålende fornøyd med at Runar Norheim (16) og hans familie har har blitt enig om en forlenget framtid i Tromsø og på Alfheim.

- Vi er veldig glad for at Runar forlenger med oss. Han er en talentfull spiller og vi har stor tro på at han kan utvikle seg hos oss og bli en viktigere og viktigere del av vårt a-lag de neste årene, sier team manager Lars Petter Andressen.

Den tidligere Varden-spilleren skrev sin første kontrakt med Tromsø i fjor sommer og ble tidenes yngste TIL-spiller da han debuterte borte mot Sandnes Ulf. Da var han 15 år og 217 dager gammel. Han fullfører nå 10. klasse på NTG-U og starter på NTG til høsten.

- Det var flere store dager for Runar og oss i fjor, og den siste uka har også vært stor. Han spilte mot Rosenborg for bare noen dager siden og har nå skrevet en forlenget avtale med oss. Vi er henrykte over at et av Nord-Norges største fotballtalenter blir i landsdelen og i Tromsø med det felles mål om at han skal etablere seg på a-laget. Veien dit er krevende og veien videre derfra er spennende, sier utviklingsansvarlig Morten Giæver.

Den nye avtalen varer i tre år.

 

Gratulerer til Runar og hans familie og til alle Tromsø-supportere!

Annonse fra Eliteserien: