Nok en seier!

Med seieren over Ranheim i kveld, står vi med full pott etter fire runder i årets OBOS-liga.

Annonse:

Det var duket for toppkamp på Ranheim ikveld, da hjemmelaget tok imot Gutan. Begge lag stod før denne kampen med full pott etter de tre første rundene. 

TIL fikk en drømmestart etter bare seks minutters spill. Lasse Nilsen fikk ballen på venstresiden og slo en perfekt bakromsball til Kent-Are Antonsen. Kenta stormet mot mål og plasserte ballen sikkert forbi Ranheim-keeperen. 

NTB_chmehwSB5ik
Trondheim 20200721. Tromsøs Kent-Are Antonsen (t.h) scorer 0-1 målet under 1. divisjonskampen i fotball mellom Ranheim og Tromsø på Extra Arena i Trondheim.Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Etter 48 minutters spill brøt Ruben Yttergård Jenssen ballen på midten og satte fart mot Ranheim-forsvaret. Jenssen holdt ballen lenge nok til at han kunne dytte den til side til en umarkert Eric Kitolano som setter ballen forbi keeper fra relativt kort avstand til mål. En perfekt håndtert kontring av Gutan.

Men Ranheim viste i denne kampen at de blir å regne med i toppen av årets OBOS-liga. De bydde på til tider mange kombinasjoner og de har et godt lag. Etter 63 minutter smalt det skikkelig da Erik Tønne dundret ballen i mål fra rundt 20 meter. 

TIL-spillerne kjempet som noen helter på slutten og sikret seg en veldig sterk borteseier. Dermed har vi 12 poeng etter de fire første kampene. 

Neste kamp for TIL, er mandag 27.juli mot Øygarden på Alfheim. Vi kommer tilbake med billettinfo til den kampen. 

Alle bilder er hentet fra: NTB Scanpix

Annonse fra Obos-ligaen: