- Når det fungerer, spiller vi fantastisk

Gutan spilte en veldig god kamp mot Sarpsborg 08, så trener Simo Valakari var naturligvis svært fornøyd med sine elever.

TIL vant sin tredje hjemmekamp på rad etter at Magnus Andersen og Onni Valakari scoret hvert sitt mål slik at det ble 2-0-seier. 

- Det var en fortjent seier og det var veldig godt å se hvordan vi slo tilbake etter den forrige kampen, som var langt unna den standarden vi står for. Jeg så på trening denne uka at guttene ville vise hva de står for og jeg er utrolig stolt over den gode kampen de spilte i kveld. Vi skapte mye og forsvarte oss på en god måte samt at vi var god med ballen, sier Simo Valakari. 

- Spillestilen har ikke endret seg. Vi spiler på samme vis, men i fotball er det snakk om små marginer. Og det er på vår side nå. Når ting fungerer, så spiller vi fantastisk, slik som i dag. 

Annonse:
Men han var vel så opptatt av hva laget må jobbe med fremover. 

- Men det er ikke så lenge siden vi spilte en dårlig kamp. Vi jobber hver eneste dag for å løfte oss på alle felt og ikke få slike kamper som mot Lillestrøm. Så selv om vi ikke spiller så bra, så må vi likevel prøve å få noe ut av de kampene også. For når vi spiller mot vårt beste, så er vi et veldig bra lag. Så nå må vi øke bunnivået vårt. 

Bakerst sto Jacob Karlstrøm, som hadde fått tilliten mellom stengene. 

- Jeg har gode opplevelser mot dem før. Jeg debuterte mot dem og spilte en god kamp mot dem i fjor også. Jeg holdt nullen, så jeg følte jeg gjorde en god kamp. Jeg har jobbet hardt på trening, for å bli bedre for hver eneste dag, sier keeperen. 

- Det var kjempegøy. Vi scorer to flotte mål og holdt nullen. Alle jobbet veldig godt og det var en lagseier.

 

Annonse fra Eliteserien: