Poengkongen i Eliteserien

Gjermund Åsen var nest sist på samtlige scoringer i 3-1-seieren og troner nå på toppen av poengligaen i Eliteserien.

Før kampen sto Åsen med to scoringer og en målgivende. Nå har han fire målgivende og to scoringer og dermed er han på toppen av poengligaen i Norge. 

Målene i kveld satt inn av Runar Espejord, Kent-Are Antonsen og Daniel Berntsen.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi vinner kampen og tar tre poeng. Det er det som står øverst i hodet på Gjermund Åsen akkurat nå. Jeg er fornøyd med at vi har vunnet to kamper, sier Åsen. 

Annonse:
Det er ikke tilfeldig at de ble to scoringer mot Ranheim for fire dager siden og tre målgivende i kveld. 

- Etter de to første kampene og generalprøven, så tok jeg det veldig personlig at vi presterte så dårlig som vi gjorde. Det tok jeg tungt. Jeg har sett mye video med Lars Petter Andressen og snakket mye med Lasse Nilsen om hva vi kan gjøre annerledes. Det ser ut at det har løsnet litt og det begynner å ligne på noe, sier Åsen.

- Vi vet hvor viktig Gjermund er for oss, med tanke på hvor hardt han jobber og hvor dynamisk han er. Vi trenger at han omsetter det i målgivende og scoringer, og når han gjør det, så tar han sitt spill til et nytt nivå, sier trener Simo Valakari. 

Før dagens kamp var Strømsgodsets spiss Marcus Pedersen som ledet an med fire scoringer. Men han ble svært godt tatt vare på av TILs kaptein Simen Wangberg.

- Simen hadde en veldig sterk kamp. Han bidro til at vi brøt ned angrepene deres tidlig, sier Valakari.  

Annonse fra Eliteserien: