Forlater TIL

Elhadji Mour Samb (24) er takknemlig for å ha fått sjansen i TIL, men ønsker nå å finne en klubb hvor han kan få mer spilletid.

Mour Samb og TIL har blitt enige om å terminere kontrakten. Den var gjeldende til 2020, men nå står angriperen fra Senegal fritt til å finne seg en ny klubb. 

- Mour er i utgangspunktet en spennende spiller med kvaliteter i fart og en god venstrefot, men siden han spiller lite og er langt hjemmefra, er det best for begge parter at han prøver en ny klubb, og at vi får mulighet til å fornye vår stall over tid, sier sportssjef Svein-Morten Johansen.

- Mour og Mehdi Dioury kom til Tromsø som en del av samarbeidet med Diambars-akademiet og vi utelukker ikke at vi med tid og stunder tester ut flere spillere derfra, legger han til.

Annonse:
Samb fikk én kamp fra start og åtte innhopp i årets sesong, mens i fjor ble det fire kamper fra start og 12 innhopp. 

- Jeg gledet meg til å komme til Tromsø og tiden her har vært veldig bra, bortsett fra at jeg har ikke fått spilt så mye i Eliteserien som jeg både hadde håpet og ønsket. Jeg prøvde å gjøre mitt beste på hver eneste trening og jeg føler også jeg hadde en god kjemi med spillergruppen. Jeg har snakket med klubben, for jeg mener at det er det beste for både meg og klubben at jeg finner meg en ny utfordring, sier Samb. 

- Jeg ønsker å spille fotball og nå jobber agenten for meg slik at jeg kan finne en ny klubb. Så jeg håper å finne noe raskt, legger han til. 

Annonse fra Eliteserien: