Mister resten av sesongen

Meniskskaden til Mikael Norø Ingebrigtsen (23) var så pass alvorlig at han er ute for resten av sesongen, mens prognosene for Anders Jenssen er bedre.

Annonse:

Norø Ingebrigtsen har blitt operert og må nå belage seg på noen måneder på sidelinjen.

- Meniskskaden var mer alvorlig enn man først antok, så prognosen på en slik skade er at man er ute fire-seks måneder, så Mikael mister resten av sesongen. Det er trist for både spilleren og laget. Jeg er sikker på han vil komme tilbake enda sterkere, sier TIL-trener Simo Valakari. 

- Det er utrolig surt og nå må jeg bare gjøre det beste ut av det og være mest mulig klar til en ny sesong. Nå skal jeg støtte lagkameratene på best mulig vis resten av denne sesongen, sier Norø Ingebrigtsen.

Også Anders Jenssen er skadet og problemet hans er et delvis avrevet leddbånd på innsiden av kneet. 

- Det er samme skade som Simen Wangberg hadde. Prognosen der er seks til åtte uker, men akkurat nå så har han god fremgang, så vi håper å ha han tilbake før, siden det er veldig individuelt når man er tilbake. Anders har vært en god bidragsytrer for vårt lag, så vi håper han kommer tilbake så fort som mulig, sier Valakari. 

- Det er kjipt for jeg ønsker å være med og bidra, men slik er fotball i blant. Nå er fokuset mitt at jeg skal fortest mulig tilbake. Målet er å knuse prognosene som er satt og så får vi om en liten stund se hva som er realistisk og hvilken kamp jeg kan rekke. Jeg har god tro, sier Jenssen. 

Annonse fra Eliteserien: