Meld deg på TINE Fotballskole nå!

TINE Fotballskole arrangeres 10. - 14. august. Meld deg på her!

Annonse:

Påmelding: trykk her

Nå er sommerferien snart over og TINE fotballskole nærmer seg dermed med stormskritt.

Den arrangeres 10. - 14. august og det kan være smart å melde seg på i god tid før.

TINE fotballskole arrangeres på Alfheim Stadion og Bjerkakerbanen. Lerøyhallen blir også tatt i bruk om antall deltakere blir over det smittevernreglene tilsier. Det vil være instruktører fra TIL og NTG.

I tillegg får vi besøk av A-lagspillerne i TIL en av dagene denne uka (med forbehold om at disse er klar av dagens karanteneregler).

Målet med TINE Fotballskole er å skape en arena for fotballglede og utvikling.

TINE Fotballskole er åpen for gutter og jenter fra 6 til 13 år (2014 – 2007) og avholdes fra kl. 13.30 – 16.00 alle dagene. Det legges opp til egne jentegrupper der antallet passer.

Påmelding: Trykk her

Elever født 2010 eller tidligere møter på Bjerkakerbanen, mens elever født 2011 eller senere møter på Alfheim Stadion. Oppmøte for registrering på mandag kl.13.00 på respektive steder.

Hver dag vil den første timen være utvikling av ferdigheter, leker og konkurranser tilpasset alder. Deretter blir det lunsjpause før siste timen brukes til småbanespill. Elevene må ha med egen lunsj. TINE kommer med drikke til lunsjen. I tillegg får alle som deltar Select-ball og TINE – effekter.

Pris er kr. 1.500,- og søskenmoderasjon kr. 750,- for barn nr. 2 og 3 etc.

 

Påmelding: Trykk her

 

Ved spørsmål etc. er det bare å ta kontakt med:

Jonas Johansen ([email protected] / mobil 95191510)

eller

Martin Skogstad ([email protected] / mobil 99451469).

Ps: Om noen ønsker å reservere seg mot å bli fotografert i løpet skoleuka er bare å melde fra om dette. Bildene blir brukt i egen markedsføring og på egne kanaler i Tromsø IL.

Vi gleder oss til TINE Fotballskole, velkommen!!

Hilsen Tromsø IL

Annonse fra Obos-ligaen: