Meld deg på Tine fotballskole

Tromsø IL og NTG Tromsø arrangerer TINE Fotballskole på Alfheim Stadion og Bjerkakerbanen 12.-16. august.

Annonse:

Fotballskolen arrangeres den siste uka før skolen starter opp og vi håper mange vil delta. Fotballskolen arrangeres både på Alfheim og Bjerkaker, og det vil være instruktører både fra TIL og NTG, i tillegg får vi besøk av TIL’s A-lag en av dagene.

Målet med skolen er å skape en arena for fotballglede og utvikling.

Fotballskolen er åpen for gutter og jenter fra 6 til 13 år (2013 – 2006) og avholdes fra kl. 13.30 til 16.00 alle dagene. Det legges opp til egne jentegrupper der antallet passer. 

Hver dag vil den første timen være utvikling av ferdigheter, leker og konkurranser tilpasset alder, deretter vil det være en lunsjpause før siste timen brukes til småbanespill.

Alle som deltar får ball og TINE-effekter. I tillegg kommer TINE med drikkevarer til lunsjene. Spillerne må ha med egen lunsj.

Spillere født 2009 eller tidligere møter på Bjerkakerbanen, mens spillere født 2010 eller senere møter på Alfheim Stadion.

Pris er kr. 1.500,- og søskenmoderasjon kr. 750,- for barn nr 2 og 3 etc.

Meld deg på her

Ved spørsmål etc er det bare å ta kontakt med Truls Jenssen, e-post: truls.jens[email protected] eller tlf 450 88 873

PS: Hvis noen ønsker å reservere seg mot å bli tatt bilde av underveis så er det bare å melde fra om dette. VI tar bilder til bruk i egen markedsføring og på egne kanaler.

Annonse fra Obos-ligaen: