Skiller vei med Tromsø IL

Tromsø IL og Mehdi Dioury har blitt enige om å avslutte terminere kontrakten den senegalesiske spilleren hadde med Gutan.

Annonse:

Dioury har slitt med å få spilletid i TIL og derfor har partene blitt enige om at Dioury skulle få muligheten til å søke lykken et annet sted. 

- På grunn av hans manglende spilletid i TIL og TUIL (utlån) kom vi i en vanskelig situasjon med tanke på arbeidstillatelse. Den sportslig utviklingen har heller ikke vært som vi trodde og håpet på. Da er det bare finne ut den beste løsning for begge parter, som i dette tilfellet er at vi terminerer kontrakten. Mehdi er fortsatt ung, og han har et stort potensial som spiller. Det er også en fordel for oss at vi fikk avklart denne saken. Det frigjør langsiktige ressurser som vi kan bruke på andre spillere., sier sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen.

- Mour Samb og Mehdi Dioury kom fra Diambars som har levert mange gode spillere før til både TIL og andre norske klubber. At vi ikke fikk det til med disse to er bare å lære av hvis vi skal gjøre flere signeringer fra Diambars i fremtiden. Vi har fortsatt et godt forhold til Diambars, legger han til.

Klubben ønsker Dioury lykke til videre i karrieren. 

Annonse fra Eliteserien: