Ny leder for yngres avdeling

Martin Størkersen Myrlund blir ny leder for yngres avdeling og i tillegg blir han ansvarlig for både Bjerkakerhallen og Kvalitetsklubbprosjektet.

Myrlund har sin første arbeidsdag på Alfheim i dag. 

- Han skal være leder for TIL yngres avdeling, daglig leder for Bjerkakerhallen hvor han skal være ansvarlig for byggeprosessen samt drifte den når den kommer i gang. I tillegg skal han være ansvarlig for prosjektet Kvalitetsklubb, og det er et prosjekt som har pågått en stund, men Martin har hatt ansvaret for dette en god stund i TUIL, så han kjenner godt til det, sier ny daglig leder i TIL, Kristian Høydal, som også hadde sin første dag i jobben i dag.

- Det viktigste er at han skal ta vare på de 900 TIL-ungene, men også tusenvis av foreldre, besteforeldre og trenere, noe jeg er sikker på at han vil gjøre en god jobb med, for han har lang erfaring på dette feltet. Dette er definitivt er god ansettelse for klubben, legger han til. 

Annonse:
Myrlund har idrettsledelse som utdanningsbakgrunn og har jobbet flere år i TUIL, da også som daglig leder. 

- Jeg ser på det med både glede og litt frykt, for det er en ny verden for meg. Alt er mye større, men det er også mange flere ansatte, som er med på å dra lasset, sier Myrlund. 

- Nå er jeg ikke TUIL-gutt, og det har jeg også sagt. Jeg er en klubbmann og det tror jeg er veldig positivt. Det er et fint steg opp for meg, som har vært i TUIL i fire år, så det blir en fin utfordring for meg, legger han til.

Nå gleder han seg til å ta fatt på alle oppgavene. 

- Dette er kjempespennende og en flott utfordring. Det å jobbe med yngres, det er noe jeg har gjort noen år. Når det gjelder hallen, så er det noe jeg må lære meg underveis, men jeg har vært med på noe av det som har skjedd rundt hallen i Tromsdalen. Kvalitetsklubb er noe jeg har gjort i TUIL og vi ble kvalitetsklubb i 2015, så det kjenner jeg godt til. Jeg har allerede fått en del dokumenter på det, og det er allerede vært gjort en god jobb her, sier Myrlund, som er født i Tromsø og bodde tre år her før familien flyttet til Lødingen.

Annonse fra Eliteserien: