Marcus klar for Molde!

Tromsø IL og Molde er enige om en overgang for Marcus Holmgren Pedersen. Lynvingen fra Hammerfest slutter seg til dermed til de regjerende seriemesterne fra rosenes by.

Annonse:

Ungutten fra Hammerfest kom til Tromsø i 2016 og startet på Norges Toppidrettsgymnas. Etter det har har han, jevnt og trutt, jobbet seg frem til å bli en vital del av klubbens førstelag.

Hovedtrener for TIL B, Ola Rismo, har trent Marcus Pedersen fra han kom til klubben i 2016. Han forteller om en ung gutt som var dedikert til fotballen og jobbet hardt.

Hovedtrener for TIL B, Ola Rismo, har trent Marcus Holmgren Pedersen i tre år.
Hovedtrener for TIL B, Ola Rismo, har trent Marcus Holmgren Pedersen i tre år.

-Det har vært en glede å jobbe med Marcus. Han er en veldig fin type og han har utviklet seg over tid. Han har et potensial til å nå veldig langt som spiller og jeg ønsker han all mulig lykke til, sier Rismo. 

Marcus har i løpet av de siste sesongene kjempet seg frem til en mer og mer sentral rolle TILs A-stall. I fjorårets sesong spilte han nærmere 25 serie- og cupkamper for A-laget og spilte ni U19-landskamper, noe som er beskrivende for den fine utviklingen han har hatt gjennom sine år ved NTG og TIL. 

Marcus Holmgren Pedersen er en av norsk fotballs mest spennende spillere. Hans enorme fart er en spisskompetanse som i dagens fotball er en utrolig viktig egenskap. 

Lykke til videre i karrieren, Marcus!

Hilsen alle i Tromsø Idrettslag. 

Annonse fra Obos-ligaen: