- Målet er å utvikle spillere

Selv om klubben har et veldig klart hovedfokus for TIL 2, så har Trener Ola Rismo god tro på at laget skal klare å berge plassen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 6.

For to år ble det nedrykk da TIL 2 ble nummer 12 og var 11 poeng fra sikker plass. I fjor ble det en parademarsj gjennom 4. divisjon da TIL tok 54 poeng etter kun to tap på 22 kamper og var hele 14 poeng foran nummer to. 

Men resultatmål er ikke det aller viktigste. 

- Målet er først og fremst er å utvikle spillere som skal bli godt nok for A-laget, sier trener Ola Rismo.

- Sultne spillere

Samtidig vil man selvsagt at resultatene blir så gode at TIL 2 holder plassen i Norsk Tipping-ligaen. 

- Vi har god tro på at vi skal gjøre god prestasjon og vi ønsker å prestere så godt at vi er å finne i samme divisjon også neste år, det skal vi ikke legge skjul på.  Jeg ser at muligheten til at vi skal klare det er veldig god. Vi har gode og sultne spillerne med gode ferdigheter. Vi kan matche oss med de aller fleste.

- Med det nye divisjonssystemt er det stor forskjell på 3. og 4. divisjon, og derfor er det ekstra viktig å berge plassen for å ha en best mulig kamparena for våre unge talentfulle spillere. For spillere i alderen 15 til 18 år så blir dette en veldig fin kamparena, legger Rismo til. 

Gode forberedelser

Treneren er fornøyd med oppkjøringen. 

- Vi har hatt veldig gode forberedelser og har trent godt helt siden vi startet opp i januar. Vi hadde en bra trening- og kampleir i Tyrkia og så har vi gjennomført veldig mange gode økter på Alfheim de siste månedene, sier Rismo.

Annonse:
TIL 2 har følgende resultater å vise til: Krasnodar U19 1-5, Azerbadjian U19 2-2, Zenit U17 0-0, Lokomotiv Moskva U19 1-1, Sønderjyske U17 0-0, Bardufoss 4-2, Senja 1-1, Finnsnes 3-1, Finnsnes 1-3, Fløya 0-3, Fløya 3-3 og Mjølner 2-1.

- I Tyrkia hadde vi mange positive kamper og her hjemme har vi levert solide prestasjoner både som lag og individ mot god motstandere i Finnsnes, Mjølner, Fløya og Senja, så vi er godt forberedt. 

Første kamp er borte mot Junkeren i ettermiddag kl. 14:00. Kampen vises på Nordlys via direktesport.no.

- Det blir en interessant kamp, for Junkeren er for meg kanskje det beste laget i avdelingen. De minner mye om Bodø/Glimt og spiller på samme måte. De har bra kontinutet i spillerstallen, for mange spillere har vært der i mange år og kjenner godt til måten de spiller fotball på. De er en av favorittene i avdelingen. Det blir en veldig god test for oss, men vi har selvsagt ambisjoner om å slå dem, sier Rismo. 

Tabell og resultatene fra i helgen finner du her

Annonse fra Eliteserien: