Magnus nominert til MOT-prisen 2021

Magnus Andersen er en av ni nominerte til MOT-prisen for 2021.

Annonse:

Vår samarbeidspartner MOT deler hvert år ut en pris til en spiller som har utmerket seg positivt gjennom sesongen. Kriteriene for å vinne MOT-prisen er at spilleren er bevisst sin rolle som forbilde for barn og unge, bryr seg om medspillere og viser respekt for både dommer og motspillere.

- Vi synes det er utrolig stas å dele ut MOT-prisen. Vi er stolte over at vi har mange flotte rollemodeller på våre ambassadørlag og vi synes derfor det er viktig å gi spillere som er bevisste sitt ansvar som forbilder en ekstra oppmerksomhet, sier kommunikasjon- og ambassadøransvarlig Martine Haug Nysether i MOT Norge.

Det er MOTs egne ambassadørlag som nominerer spillere. 

Vi i TIL har nominert Magnus Andersen, som etter sesongen 2021 takket for seg etter 11 år i kubben. Her er vår begrunnelse (som ble sendt før sesongen 2021 var over):

Magnus er inne på oppløpssiden av sin TIL-karriere etter 11 år i klubben. Magnus er en person som alltid sprer godt humør og en god latter. Med det bidrar han til et behagelig og trygt miljø. Han støtter alltid sine lagkamerater uavhengig om han spiller eller ikke. Magnus jobber hardt og løper gjerne ekstra meter for sine lagkamerater. I tillegg er han alltid en bidragsyter inn mot klubbens samfunnsarbeid, enten det er ungdomsklubber, skolebesøk, fengselsbesøk eller lignende.

Her kan dere lese om MOT-prisen og hvilke andre solide spillere som også er nominert til prisen.

Annonse fra Eliteserien: