Likevel ikke publikum på treningskamp

Ny informasjon - ingen publikum på treningskampen mot Stjørdals-Blink på søndag.

Annonse:

I ei vanskelig Korona tid er det ikke alltid like lett å forholde seg til nye retningslinjer og informasjon knyttet til våre arrangementer.

Tidligere denne måneden fikk vi den gledelige meldingen at seriestart for OBOS-ligaen er fredag 3.juli, og at vi da kan ha 200 tilskuere på kampene inntil videre. I denne sammenheng ble det også gitt en forståelse av at vi kan ha inntil 200 tilskuere på aktuelle treningskamper før seriestart.

Det viser seg nå at denne siste informasjonen om publikum på treningskamper ikke har vært tydelig nok fra sentralt hold, og vi må derfor nå likevel forholde oss til at treningskampene fortsatt må arrangeres uten publikum.

Dette beklager vi på det sterkeste da vi alle hadde gledet oss til å ta imot vårt publikum allerede nå på søndag i treningskampen mot Stjørdals-Blink her på Alfheim.

Vi har sett på denne kampen som en flott anledning til å åpne opp Alfheim igjen og håper denne endringen ikke skaper utfordringer for de heldige som ble trukket ut til å se treningskampen.

Dermed blir neste sjanse til å se TIL når vi serieåpner mot Raufoss på Alfheim fredag 3.juli kl. 18:00. Det vil da bli foretatt en ny trekning på lik linje som til denne treningskampen.

Les mer om hvordan klubben har valgt å fordele de 200 billettene her.

Sammen med det øvrige idretts Norge håper vi at det skal løses enda mer opp for publikum til våre arrangementer, og vil derfor holde dere informert underveis om eventuelle endringer som måtte komme.

Vi ønsker deg og dine ei riktig God Helg og håper å se deg så mye som mulig på Alfheim i sesongen 2020.

Kampen er tilgjengelig på stream for Nordlysabonnenter. Avspark kl.16.30.

Annonse fra Obos-ligaen: