Navnet blir Lerøyhallen

Lerøy Aurora AS går inn som sponsor for Bjerkakerhallen som dermed skifter navn til Lerøyhallen.

Lerøy Aurora AS kom inn som samarbeidspartner i 2018. Nå utvider de samarbeidet med Tromsø IL. 

- I fjor var de med og hadde reklame på strømpene til A-laget samt at de bidro til sikkerhetsnett på Bjerkakerbanen og andre ting tilknyttet driften på banen. Vi har nå skrevet en ny avtale angående draktreklame, sier markedssjef Trond Steinar Albertsen.

- Vi har også blitt enig om en avtale som gjør at Bjerkakerhallen fra nå av blir omtalt som Lerøyhallen. Det er utrolig flott for TIL og breddeavdelingen at vi får en så stor og sentral partner med, legger han til. 

Stolt

I de neste fem årene vil selskapet bidra med 1,5 millioner kroner for å få navnet på hallen. Avtalen er på fem + to år. 

- Vi har allerede hatt en avtale i ett år med TIL, som vi er godt fornøyd med. Vi er glad for at vi kan bidra til å realisere prosjektet som passer vår profil veldig godt. Det betyr at vi bidrar med et årlig beløp på 300.000 kroner i tillegg til den avtalen vi allerede har og som vi har fornyet. Vi er stolt over at vi kan samarbeide med TIL om dette prosjektet, sier administrerende direktør i Lerøy Aurora, Kurt-Einar Karlsen.

- Vi er glade og takknemlig over at Lerøy Aurora bidrar med et så stort beløp til hallen. Vi er kjempestolte og ydmyke over at vi har fått dette til sammen med Lerøy. Hallen blir bygd nå, og den er fullfinansiert, sier daglig leder i TIL, Kristian Høydal. 

Annonse:
Det er ikke tilfeldig at selskapet bidrar inn mot aktivitet for barn og unge. 

- Førsteprioriteten vår inn mot sponsing er barn og unge i idrett. Vi vil bidra til arenaer hvor barn og unge får mulighet til fysisk aktivitet og sosial inkludering, sier fagleder HR i Lerøy Aurora, Silje Moen. 

Betyr mye for driften

Det er om lag ett år til Lerøyhallen vil stå ferdig. 

- Som prosjektleder for hallen vet jeg veldig godt at vi får ikke bygget noe uten finansiering og alle bidrag er veldig positive, for vi er basert på frivillighet og dugnad. Selv om vi har finansiert byggingen av hallen, så vil dette bidraget bety mye for driften av hallen og mulighet til å drive den slik vi ønsker det, sier Frode Rinnan.

- Lerøyhallen er et fantastisk løft for yngres avdeling, for i dag er vi i fem-seks haller rundt om kring som er både slitne og gamle. Vi må dessuten kjøpe en del treningstid en del steder. Vi får egne og flere treningsflater samt andre fasiliteter, så det blir et flott samlingspunkt langt ut over det å være på trening. Det blir som et klubbhus, sier leder i TIL yngres avdeling, Martin Størkersen Myrlund. 

Annonse fra Eliteserien: