Leies ut til Fjölnir FC

Fredrik Michalsen (20) blir utlånt til den islandske toppklubben Fjölnir FC.

Michalsen slutter seg til klubben onsdag.

- For meg handler det kun om å få spille. Jeg har følt at ting har gått bra på trening, men jeg er avhengig av å få spille kamper for å utvikle meg videre, så for min utvikling så er dette optimalt, sier Michalsen.

- Jeg kjenner ikke så mye til islandsk fotball, men jeg tror det kan være et fint steg for meg. Jeg har jo sett hva det landslaget har prestert og det kommer mange gode spillere fra den islandske ligaen, legger han til. 

- Slå positivt ut

TILs trener, Simo Valakari, er sikker på at dette er et godt trekk for midtbanespilleren. 

Annonse:
- Vi må tenke langsiktig i forhold til hans karriere og akkurat nå er det viktig at han får spilletid. Og så kan kan komme tilbake neste år og kjempe om en plass på laget. 

- Det er god liga og det er bra for Fredrik å komme til et nytt miljø og få nye impulser. Dette tror jeg vil slå positivt ut for han på mange måter, legger TIL-treneren til. 

Ni kamper igjen

Den tidligere klubben til Aron Sigurdarson er nummer ni i den islandske serien, seks poeng bak Grindavik, som er nummer tre. 

Det gjenstår ni serierunder etter kveldens runde. 

- Aron har pratet varmt om klubben, som har gode fasiliteter, at de er en fin gjeng og er opptatt av utvikling, sier Michalsen. 

Annonse fra Eliteserien: