Lanserte spleis for Lerøyhallen

Om du som privatperson eller din bedrift gir 100 kroner eller 100.000 kroner, så matcher Sparebank1 Nord-Norge hver en eneste krone som gis på spleisen til Lerøyhallen opp til to millioner kroner.

TIL har opprett en spleis for Lerøyhallen på Bjerkaker for å få inn egenkapital til hallen som nå blir bygget for breddeavdelingen i klubben. Og de har fått med Sparebank1 Nord-Norge på laget. 

I dag ga 13-åringen Marte Aarskog 100 kroner av ukepengene, Kjell N. Olsen bidro med 500 mens Kræmer AS ga 100.000 kroner. 

I det samme øyeblikket ble beløpet doblet til 201.200 kroner. 

- Dersom vi skal få til gode treningsfasiliter for barna og ungdommen som ønsker å spille fotball i Tromsø i fremtiden, så må vi ha hallfasiliteter til dem, og som vi alle vet er kapasiteten sprengt og vel så det. Det veldig gode initiativet som TIL nå har gjort med Lerøyhallen har vi lyst å være med på. Vi har gjort det slik at dersom noen setter inn 100 kroner, slik som Marte nå gjorde, så gjør banken det samme. Når Kjell og Kræmer setter inn sine beløp, så matcher vi dem, sier banksjef Lars Nymo Trulsen.

Mål om fire mill

Sparebank1 Nord-Norge vil matche opp til to millioner kroner, så håpet er at klubben får inn fire millioner på denne spleisen, men med stor giverglede kan tallet blir enda høyere.

Dersom du vil gi som privatperson eller via din bedrift, så kan du støtte spleisen til Lerøyhallen her. Det kan gjøres via vipps, kort eller faktura. 

Annonse:
Spleisen vil være tilgjengelig øverst på TILs hjemmeside i de neste 33 dagene frem til kampen mot Rosenborg.

- Det har vært budsjettert med de fire millionene og det har vært jobbet med hallen i 15 vår, men vi syns det ikke har vært rett å be om penger til en hall ingen kan se. Nå er byggingen i full gang, så derfor lanserer vi spleisen nå, sier daglig leder i TIL, Kristian Høydal. 

- Det er mobilisering som må til. Vi har vært med på noen spleiser tidligere de siste årene, og vi ser at klarer man å få med lokale bedrifter, medlemmene i laget og folket, så når man målet sitt. Gjennnom samfunnsløftet til banken heier vi på slike prosjekt, sier Trulsen. 

Flott tiltak

Kræmer AS er den første bedriften av det klubben håper blir mange som vil bidra på spleisen. For Lerøyhallen vil gi flere klubber enn TIL et løft. 

- Vi har tradisjon for å bidra til anleggsløft i flere sammenhenger i mange år og vi syns det er vanvittig bra at dette nå settes i gang. Ikke minst fordi når Lerøyhallen står ferdig, så blir det mer kapasitet tilgjengelig i andre haller. Derfor vil et bidrag gi et anleggsløft generelt sett i byen, sier Helge Kræmer. 

Kjell N. Olsen var aldri i tvil om at han ville bidra. 

- Dette er et flott tiltak. Jeg håper at folk skjønner hvort viktig det er at alle de unge i klubben som trenger et sted å trene, nå får det. Det handler også om hvordan fotball i TIL ser ut om 10 og 15 år. Vi må ha fasilitene på plass, slik vi har tilbud på plass til de som vil spille fotball. Det er djevelsk viktig, sier Olsen.

Annonse fra Obos-ligaen: