Lager tidenes tribuneshow på søndag!

Sammen med Forza og SpareBank 1 Nord-Norge lager vi tidenes opplevelse for deg på Lidenskapens felt.

Annonse:

Sammen med vår hovedsamarbeidspartner SpareBank 1 Nord-Norge og Forza Tromsø inviterer vi til gjenåpningsfest på Lidenskapens felt (Felt L).

SpareBank 1 Nord-Norge stiller med gratisbilletter til alle som vil stå med Forza Tromsø og lage show fra tribunen.

– Vi tente på ideen med en gang, og vi skal være flinke til å inkludere folk på søndag. Få de til å føle seg velkommen og ta del i det vi holder på med. Vi skal alle sammen lage en sinnssyk artig tribuneopplevelse. Når det da kommer en hjemmeseier for første gang, tror jeg de som har vært med kommer til å huske kvelden lenge, sier Forza Tromsø-leder Morten Killingberg. 

Ett kriteriet gjelder

Billettene er altså gratis og «taket» er fire stykker pr. husstand.

– Her kan absolutt alle være med, både jenter og gutter, menn og kvinner og barn og ungdom. Folk kommer som de er, med den stemmen de har og bidrar. Det er mer enn godt nok. Og vi skal være en pådriver for at det løsner litt ekstra i sangstemmen, sier Killingberg.

Det er et kriteriet for de som henter ut billett - Du må bidra til å lage stemning!

– Det er å skape liv rundt kampen i lag med Morten og hans Forza Tromsø, sier banksjef Lars Nymo Trulsen i SpareBank 1 Nord-Norge.

– Det skal godt gjøres å være på lidenskapens felt søndag uten å føle at du blir dratt inn i det. Sitter du der og surker, så er det godt gjort. Vær med på stadion og løft TIL frem mot årets første hjemmeseier, oppfordrer han.

– Vil du ha en internasjonal fotballfølelse og kult på kamp, så står du sammen «Forza». De maksimerer opplevelsen, sier daglig leder Øyvind Alapnes i TIL.

Slik henter du ut billett på Lidenskapens felt

Klikk deg inn her:

Bruk promokode: snn

NB! Billettene til feltet fyker unna så her må du være rask. 

- Blir en fest uansett

Det er i alt solgt 1750 billetter til kampen, og nå håper klubben enda flere sikrer seg billett.

– Vi håper å se så mange som mulig på stadion og gleder oss enormt til å ønske flere velkommen. For det er lenge siden. Vi kan sitte sammen, vi kan klemme hverandre, juble i lag og lage et helsikes liv, sier arrangement- og arenaansvarlig i TIL, William Frantzen.

– Det er jo en nasjonal kamp nå om å få folk opp fra sofaen og ut på arenaen, om det er musikk eller fotball. Den skal vi vinne over tid. Dette er den første store muligheten i Tromsø til å samle mye folk etter gjenåpningen av Norge. Har man lyst til å være med på en stor opplevelse, hiver man seg rundt og kommer på Alfheim søndag. For det kommer til å bli en fest uansett, sier Øyvind Alapnes.

Hele saken kan du lese på iTromsø.

DSC04421.jpg
Gleder seg til søndag! Fra venstre: Lars Nymo Trulsen, Morten Killingberg, William Frantzen og Øyvind Alapnes

 

Annonse fra Eliteserien: