Kurs: Fotballtreneren som mental trener

I høst arrangerer Trenerløftet og TIL-akademiet kurs. En av de fremste i verden på fotballmentalitet kommer til Tromsø. Maks 50 deltakere.

Annonse:

I høst kan du ta kurset "Fotballtreneren som mental trener". Kurset er delt i to moduler, du kan melde deg på én av dem eller du kan melde deg på begge. Se program nederst i denne saken eller ved å klikke på påmeldingslinkene.

 

Påmelding:
Modul 1: Klikk her

Modul 2: Klikk her

 

Hva får du ved å ta dette kurset?
Alt kommer fra hodet. Ved å ta dette kurset utvikler du en større evne til å jobbe med utøverne, utover ferdighetene. Du vil kunne være med å påvirke og utvikle spillernes prestasjonsevne ved å lære de å jobbe aktivt med hodet - mentaliteten.
Modul 1: Introduksjon - Hva gjør de beste? Mental 11'er.
Modul 2: Basis - Grunnleggende praksis.

Passer kurset for meg?
Vi anbefaler alle trenere, uansett idrett, å melde seg på. I tillegg passer det glimrende for spillerutviklere, trenerveiledere, utviklingsansvarlige, samt personer i næringslivet ellers.

Arrangører er Trenerløftet og TIL-akademiet, i samarbeid med
Norsk Toppfotball Sport.

Hvem er kursholdere?
Kursholdere er Geir Jordet og Daniel Nordheim Pedersen fra NTF Sport. Jordet er regnet som en av de fremste i verden på fotballmentalitet. Nordheim Pedersen har en master i coaching- og idrettspsykologi og har forsket mye på mentalitet de siste årene.

Når er det?
Modul 1 arrangeres på Alfheim Stadion 30. og 31. oktober.
Modul 2 arrangeres på Alfheim Stadion 20. og 21. november.

Deltakeravgift er kroner 1000,- pr modul, inkludert lunch.

 

Påmelding:
Modul 1: Klikk her

Modul 2: Klikk her

 

Skjermbilde 2021-09-09 kl. 12.59.45.png

 

Annonse fra Eliteserien: