Klar for Slaget om Nord-Norge

For kun andre gang på ti år kan russen være med på å sette sitt preg under Slaget om Nord-Norge.

Siden 2009 har TIL kun møtt Bodø/Glimt på Alfheim én gang på fotballens festdag 16. mai, og det var i 2016.

Nå blir det igjen fest på Alfheim og det er russen veldig klar for. 

- Det er viktig for oss å støtte klubben på hjemstedet vår. Vi representerer Tromsø og da også naturligvis TIL. Med en far fra Fauske, som hater Bodø/Glimt, så hadde det betydd enormt mye å ha slått Glimt, sier Birk Holstad.

- Det er utrolig kult med 16. mai-kamp mot Glimt, så jeg tror at det blir lett å få russ på denne kampen. Det er om lag 1.000 av oss i Tromsø, så vi håper at veldig mange av de kommer, legger han til.

Annonse:
TIL ser frem til å få russen på kamp. 

- Vi ønsker best mulig stemning og russen er kjent for å lage mye liv, så derfor har vi invitert dem på kamp, sier arena- og arrangementsansvarlig i TIL, William Frantzen. 

De får et spesialtilbud på billett. 

- De får kjøpe billett på felt L til 50 kroner. Og så får de ei Mydland-pølse ved at de har på seg russedressen. Dette har vi gjort for at vi ønsker at flest mulig av russen skal kunne komme på kampen, sier Frantzen. 

- Det er helt nydelig. Det blir fantastisk å kose seg med både pølse og kamp. Det er kult å få være med på dette, for rivaliseringen mellom de klubbene er jo veldig stor på banen, sier russ Jan Kristian Nilsen.

RUSSEBILLETT KJØPES HER

Annonse fra Obos-ligaen: