Klar for ny runde med SNN-akademiet

SNN-akademiet tyvstartet i Båtsfjord tidlig i sommer, men i neste uke starter akademiet for alvor med besøk på tre nye steder i Finnmark.

Annonse:

Hvert år inviterer Tromsø Idrettslag og Sparebank 1 Nord-Norge, i samarbeid med fotballkretsene, til fotballtrening og diskusjon rundt spillerutvikling gjennom SNN-akademiet.

- Fjorårets turne med var veldig bra, så da vi evaluerte det sammen med Sparebank 1 Nord-Norge, gikk det nok opp for oss alle hvor viktig det er å komme seg ut i hele landsdelen, og spesielt til mindre plasser. Kjøllefjord sa at det var årets begivenhet at de fikk besøk av SNN-Akademiet, så er det sterke ord som gjør inntrykk på oss. Derfor var både vi og SNN opptatt at vi i 2019 skulle velge flere litt mindre plasser som kanskje ikke har store årskull og mange spillere, leder for samfunnsprosjektene i TIL, Morten Pedersen.

Målgruppen er 16-22 spillere, gutter og jenter i alderen 12-16 år samt trenere i klubb og krets. Det gis råd og tips innen spillerutvikling, ferdighetsutvikling og allsidighet.

- Vi ønsker å dele av vår kunnskap og målet er å motivere, inspirere og begeistre spillere og trenere i landsdelen, sier Pedersen. 

- Det er viktig for unge spillere, både gutter og jenter at de blir sett av en toppklubb på sin hjemmebane hvor de har trent masse, som gir en større trygghet. Trenere kan få inspirasjon for metodikk, øvelser man kan bruke, oppsett av ei treningsøkt og det oppstår en kontakt hvor vi kan utveksle kompetanse utover selve SNN-Akademiet, legger han til.

Disse stedene besøker SNN-akademiet:

20. august Hammerfest

21. august Havøysund

22. august Lakselv

26. august Ringvassøy

29. august Kautokeino

2. september Nordkjosbotn

3. september Øverbygd

4. september Unglyn

5. september Salangen

6. september Ballangen

16. september Rishøyhamn

17. september Myre

18. september Melbu

19. september Ramberg

28. september Leknes

Annonse fra Obos-ligaen: