Kitolano med ny kontrakt!

Eric Kitolano leverte en strålende debutsesong i Tromsø IL. Nå har han forlenget sin kontrakt og er klar flere år i klubben.

Annonse:

Kitolano kom til Tromsø før denne sesongen etter å ha spilt noen år for Ullensaker/Kisa. Den offensive midtbanespilleren har virkelig levert varene, blant annet med sine 10 seriemål før siste runde er spilt. 

Nå har heldigvis TIL og Kitolano kommet til enighet om en forlengelse av kontrakten, som binder midtbaneeleganten til Nordens Paris frem til sommeren 2023.

-Gleder meg til Eliteserien

Hovedpersonen selv, som var en viktig bidragsyter i ajkten på opprykket til Eliteserien, er glad for å få kontrakten undertegnet og spikret.

-Det er godt å få dette på plass og veldig hyggelig at klubben setter pris på min innsats i år ved å tilby meg ny kontrakt. Jeg gleder meg enormt til fortsettelsen og det å spille på høyeste nivå. Det er blir første gang i min karriere at jeg skal konkurrere jevnlig i Eliteserien og det blir spennnede å se hvordan jeg tar nivået, avslutter Kitolano. 

Tromsø IL takker Eric Kitolano for at han blir med oss videre og vi er helt sikre på at han vil ta Eliteserien med storm!

Annonse fra Eliteserien: