- Viktig signering for TIL

TIL og Kent-Are Antonsen (23) har blitt enige om en ny avtale som løper ut 2020-sesongen.

Antonsen hadde kontrakt ut 2018, men denne har nå blitt forlenget med to nye år. 

- Dette er en viktig og god signering for klubben. Kent-Are har stått frem som en støttespiller i laget vårt og han har vokst enormt under Simo Valakari. Han blir en viktig spiller for oss i årene som kommer, så det var av stor betydning for oss å få dette på plass, sier sportssjef Svein-Morten Johansen. 

- Han er en som jeg tror alltid stiller sterkt når et lag skal tas ut. Det at han kan spille i flere posisjoner gjør han enda mer verdifull. Han er en flott type utenfor banen og vokser hele tiden ved å ta mer ansvar, legger han til.

Annonse:
Til tross for at Antonsen bare er 23 år, så har han allerede 125 kamper for TIL etter at han debuterte 26. juni 2013 borte mot Strømsgodset. I dagens stall er det bare Tom Høgli (129), Morten Gamst Pedersen (158), Hans Norbye (210) og Magnus Andersen (240) som har flere kamper. 

- Vi er spent på utviklingen hans videre og selv om vi håper at vi kan selge spillere, så er Kent-Are en type som kan sette rekord på antall kamper i klubben, sier Johansen.

Bjørn Johansen topper for øvrig adelskalenderen med 405 kamper. 

- En slik rekord er langt, langt frem i tid. Nå har jeg signert for tre år og så får vi ta det derfra, sier Antonsen.

- Jeg er veldig stolt over å kunne representere TIL i tre nye år og så er det greit å få det ut av verden. Nå vet jeg hvor jeg skal være de neste tre årene, legger han til.

Hør hvordan Antonsen syns det er å spille under Valakari og hvordan garderobekulturen er i klubben. 


Annonse fra Eliteserien: