- Kan bli en favoritt hos fansen

Simo Valakari har stor tro på at den nye signeringen Fitim Azemi kan fort finne veien til TIL-fansen sine hjerter.

Azemi kom til TIL denne uka på lån ut sesongen fra Vålerenga. Han har allerede gjort et godt inntrykk på feltet. 

- Han har vært strålende denne uka og han har glidd fint inn i gruppa. Men det er ikke noen overraskelse, for jeg visste hva vi kom til å få. Jeg er så glad for at vi klarte å få han hit, for han vil bli en god spiller for oss, sier trener Simo Valakari. 

- Spennende spiller

Det gjenstår 15 kamper av sesongen og Mjøndalen er første test på Alfheim søndag. Og Valakari har tro på at Azemi blir en hit hos fansen.

- Jeg kan se at han har den type karakter som gjør at han kan bli det. Han er en spennende spiller med gode ferdigheter. Det jeg liker best er at han jobber utrolig hardt med og uten ball for laget, og det er svært viktig, sier TILs finske trener. 

Kanskje åpner han scoringskontoen allerede i første kamp. Da er han uansett sikret seg heltestatus hos fansen. 

- Det er ikke noe som hadde vært bedre enn å komme i gang med scoringer. Jo før man kommer i gang, jo bedre, sier Azemi.

- Det blir dig med kamp. Vi tok ferie med Vålerenga etter kampen mot Bodø/Glimt 5. juli, så det har vært en stund uten kamp, så det begynner å krible i beina, legger han til.

Annonse:
Mjøndalen er TILs tabellnabo og da sier betyningen av kampen seg selv. 

- Det er en viktig kamp, for begge lag trenger tre poeng sårt. Og jeg vet av erfaring at det ikke er lett å komme til Tromsø for å prøve å ta tre poeng. Så vi skal gjøre det vanskelig og fighte til siste minutt for å ta hjem seieren, sier TILs nye spiss. 

- Bedre og bedre kjemi

Han har uansett funnet seg fort til rette hos Gutan.

- Det har vært en fin uke og selv om jeg har kun fått to fulle treninger, så kjennes ting bra. Jeg får bedre og bedre kjemi med gutta på laget, så dette blir spennende, sier Azemi.

Og måten TIL spiller på passer spissen utmerket. 

- Det er ikke så ulikt fra måten vi har spilt i Vålerenga, bortsett fra små detaljer i presspillet som er annerledes. 

Annonse fra Obos-ligaen: