Kamilla er ny ansatt i TIL

Kamilla Mork har blitt fast ansatt i Tromsø Idrettslag. Gjennom stiftelsen HELT MED startet hun i en praksisperiode, men nå blir hun en permanent del av laget på Alfheim.

Annonse:

Det er en glede for Tromsø Idrettslag å ønske Kamilla Mork velkommen som ny ansatt i klubben. Kamilla skal jobbe i kantinen vår sammen med kantinesjef Nina Larsen. 

Det er gjennom stiftelsen HELT MED at Kamilla har kommet inn i arbeidslivet.  

Daglig leder i TIL, Øyvind Alapnes, er glad for å ha Kamilla med på laget gjennom fast ansettelse. 

-Kamilla har vært sammen med oss siden januar måned og hun har gjort et meget solid inntrykk. Hun ble raskt en naturlig del av både A-laget og resten av administrasjonen. Nå blir hun endelig fast ansatt hos oss og vi er veldig glad for å ha henne med på laget, sier Alapnes. 

-Glad for muligheten

Det var gjennom en annonse for et par år siden at Kamilla ble oppmerksom på mulighetene som lå gjennom stiftelsen HELT MED. Hun valgte å stille til intervju og det har vært en suksess.

-Jeg fikk muligheten til å jobbe på Scandic Ishavshotell i Tromsø. Det var en meget god start for meg og jeg trivdes veldig godt der. 

Etter hvert tok hun turen til Alfheim og startet i kantinen. 

-Jeg er utrolig glad for muligheten. Jeg trives veldig godt på Alfheim. Det er fine folk og et fint miljø her. I tillegg er jeg en stor fotballentusiast, så det å få lov til å jobbe i en fotballklubb setter jeg pris på, sier hun. 

I tillegg til å være TIL-supporter, har hun også et stort hjerte for Manchester United. Hun er også aktiv fotballspiller på TIL FFF og senest sist helg deltok hun på ei turnering på Alfheim.

242727150_4866482560046365_5426746596002679158_n.jpg
Her er Kamilla i aksjon under helgas turnering på Alfheim.

Hun har jobbet på Alfheim siden januar, men primært i en praksisperiode. Nå går hun over til å bli ansatt og får lønn gjennom TIL.

-Det betyr mye for meg. Det er godt å kjenne på at man på ordentlig er en del av bedriften. Man får lønn utbetalt som alle andre og man blir en del av de daglige gjøremålene her. 

Tromsø IL ønsker Kamilla velkommen til oss, og vi ønsker også å takke stiftelsen HELT MED for samarbeidet.   

(Forsidebilde: Ørjan Hinna fra HELT MED, Kamilla Mork og kantinesjef på Alfheim Nina Larsen) 

 

Annonse fra Eliteserien: