Verdens første maraton-kahoot

TIL skriver Kahoot-historie ved at klubben kjører en sammenhengende kahoot-konkurranse gjennom hele sesongen.

I pausen i hver hjemmekamp arrangerer TIL Kahoot for å engasjere publikum. Det som er unikt er at alle poengsummene gjennom de 15 kampene på Alfheim legges sammen og så kåres det en vinner til slutt etter kampen mot Sarpsborg 08 25. november. 

- TIL er først ute i verden med å ha en maraton-konkurranse og at dere kom på ideen med å logge inn med mobilnummer er ekstra imponerende. Vi er veldig glade for at dere tester ut dette, og vi vurderer til og med å bygge inn et slikt ligasystem i vårt betalte produkt i 2019, sier Sigurd Ringstad i Kahoot!.

- Veldig attraktivt 

TIL har fått med en samarbeidspartner til å gi førstepremien. Vinneren totalt får et elektronisk gavekort på 10.000 kroner fra Coop.

- Det er utrolig hyggelig at vi har samarbeidspartnere som vil bidra med en så flott førstepremie. Dette er med på å gjøre vår pausekonkurranse veldig attraktiv, sier arrangementssjef i TIL, Cecilie Nøstvik. 

Den som blir nummer to får to sesongkort for 2019, men person som blir nummer tre får en signert TIL-drakt. 

- Ekstra dimensjon

Og det er fortsatt mulig å for mange å vinne premiene for det skifter i ledelsen etter hver kamp. Sturla Bertheussen, som leder så langt, har ikke vært helt i toppen i noen av kampene, men hans innsats viser at dersom man leverer jevnt bra over hele sesongen, så kan man gå til topps på det.  

Topp fem så langt:

1. Sturla Bertheussen - 36 194
2. Alexsandra Idström - 35 976
3. Runar Henriksen - 35 027
4. Markus Hansen - 34 292 
5. Håkon Danielsen - 33 913

Annonse:
Over 500 personer har deltatt på Kahoot på hver kamp så langt i sesongen. 

- Det gir en ekstra dimensjon i pausen siden det ikke skjer så mye annet en vaffel og kaffesalg, samtidig gjør det at jeg gleder meg enda mer til andre omgang, sier Runar Henriksen, som er nummer tre så langt. 

- Når jeg vet at det ligger en ekstra premie i potten, så bidrar helt klart Kahoot til at jeg ønsker å komme på så mange kamper som mulig. Dersom jeg ikke kommer på en kamp kan det jo hende at jeg mister muligheten til å vinne, sier legger han til.

Annonse fra Eliteserien: