Kafe X klar til kamp!

Onni Valakari og Kristian Høydal var i formiddag på besøk hos Kafe X. Som vanlig var det hyggelig fotballprat og hovedtemaet var selvsagt den viktige kampen på søndag.

Annonse:

Flere ganger om året, er TIL på besøk hos Kafe X for å drikke kaffe og en hyggelig fotballprat. Idag var toppskårer Onni Valakari og direktør Kristian Høydal gjester. 

Kafe X ble åpnet i 2004 og var da Norges første brukerstyrte rusfrie møteplass. Siden den gang har kafeen utviklet seg til å bli en viktig del av det totale rehabiliteringstilbudet i Tromsø. Kafeen holder til i  Vestregata. Kafe X og TIL har samarbeidet over mange år. Senest på mandag hjalp Kafe X med å flytte målene på Bjerkaker, slik at banen er klar for vinteren. 

Hovedfokuset for sofapraten idag var rettet inn mot søndagens utrolig viktige kamp mot Stabæk.  Men Onni svarte også på spørsmål om stemningen internt i laget, alle målene han har skåret og om mulig klubbskifte i januar. 

Kristian på sin side pratet om klubben generelt. I tillegg ble han spurt om mulige salg i januar og litt om engelsk fotball. Avslutningsvis lovet Onni, Kristian og de besøkende på kafeen å gi hundre prosent på søndag!

Tromsø IL takker Kafe X for at vi fikk komme. Det er alltid en varm atmosfære og hygelig stemning der. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: