God jul og godt nytt år!

Vi ønsker alle med hjertet i TIL en riktig god jul og et godt nytt år.

Annonse:

Enda et år nærmer seg slutten og avslutningen på året er jo av det koselige slaget. Julehøytiden er tid for å puste litt ut, hente seg inn og nyte fred og ro sammen med dem man er mest glad i.

Gutan spilte en glimrende vårsesong og luktet på medaljene, men dessverre ble høstsesongen av det mørke slaget. Til slutt ble TIL nummer ti i Eliteserien. Nå har vi fokus på neste år, og Simo Valakari og hans menn har store planer om å ta nye steg. 

Vi tar med oss mye optimisme inn i det nye året for vi vet at Gutan kan og derfor gleder vi oss veldig til 2019. 

Dessuten ble både kvinnelaget  og TIL B seriemester, akademi-lagene gjorde det veldig bra i de nasjonale seriene, TIL jenter 14 år imponerte stort med seier i både Piteå Summer Games og Norway Cup og  ikke minst har veldig mange lag i yngres avdeling levert en strålende innsats i både seriespill og turneringer. Vi setter utrolig pris på måten dere representerer klubben på.

Og så må vi ikke glemme alle de frivillige og Seniorklubben som gjør en fantastisk jobb. Uten dere, så hadde vi ikke hatt en klubb som vi er stolte av.

Vi må også rette en stor takk til alle våre fans rundt om i det ganske land. Vi setter stor pris på all støtte i mot- og medgang, for dere er utrolig viktig for Tromsø Idrettslag. 

Til slutt, og ikke minst, en god jul til alle våre samarbeidspartnere. Vi er ekstremt takknemlig for alle bidrag og det gode samarbeidet vi har hatt med hver og en av dere i 2018. Vi ser frem til å jobbe sammen med dere mot nye høyder i året som kommer.

Nå er det imidlertid tid for å slappe av litt i godt selskap.

Ta vare på hverandre og nyt høytiden!

Med ønske om en riktig god og fredfull jul samt et godt nytt år til alle TIL-fans, store som små.

Hilsen TIL-familien på Alfheim.

Annonse fra Eliteserien: