Juleavslutning på barne- og ungdomsavdelingen

Skolen ved barne- og ungdomsavdelingen på UNN, hadde idag sin årlige juleavslutning. Som vanlig var det en hyggelig seanse som vi i TIL fikk være med på.

Annonse:

Fire representanter fra TIL tok i dag turen bort til UNN for et julebesøk. Dette er en del av det formelle samarbeidet som klubben har med barne- og ungdomsavdelingen ved sykehuset. 

Det å få lov til å komme innom og hilse på barna og deres foreldre, er en givende oppgave som klubben setter veldig pris på.  Klubben og sykehuset er enige om et årshjul som skal sikre jevnlig og forutsigbare besøk fra TIL. I tillegg ønsker vi å ta imot familier som har lyst å komme til Alfheim, enten for å se kamp, trening eller bare ei omvisning. 

mp og jostein UNN

Idag var fire TIL-representanter til stede ved skolens juleavslutning. Det var William Frantzen (Bane- og arrangementssjef på Alfheim), Morten Pedersen (tidligere proffspiller og nå ansvarlig for SNN-Akademiet), Jostein Gundersen (midstopper A-laget) og Alexander Rindestu (Skuespiller og TIL-ambassadør). 

William Frantzen sier det er givende å delta på slike arrangement og han mener det gir perspektiv på livet.

-Det er givende å være med på å spre glede i hverdagen for barn og ungdom som opplever tøffe perioder i livet. Det å komme seg ut og besøke flotte mennesker gir mye energi.

Alex eventyr

Arrangementet bestod av julequiz, sang, lek og Alexander Rindestu fortalte eventyret om Snekker Anderen på en strålende måte. 

Tusen takk til Yonas som leverte pizza til alle sammen. 

Tromsø Idrettslag ønsker alle på UNN ei riktig god jul og et godt nyttår!

Annonse fra Obos-ligaen: