Jonas legger opp

Jonas Johansen (32) legger opp etter at skadene satte en stopper for hans fotballkarriere.

Kontrakten hans i TIL gikk ut 2017 og den ble ikke fornyet. Johansen har spilt 132 kamper og scoret 15 mål for Gutan.

Nå har han bestemt seg for at det ikke blir mer fotball. 

Jonas har lagt følgende ut på Facebook:

«Play game over, game not over! De to siste årene har vært preget av mye skader og mer rehabilitering enn fotball. Har elsket hvert øyeblikk av alt fotballen har gidd meg fra barn til voksen. Etter siste operasjon har vi konkludert med at kroppen har fått nok toppidrett. Noe som er vanskelig å innrømme når man har vært profesjonell fotballspiller i over 15 år.»

«Har vært heldig som har foreldre og en samboer som har lagt til rette for at æ kunne gjøre drømmen til virkelighet. Har spilt i flotte klubba, takk til FKH, KIL, TIL og TUIL. En spesiell takk til Tromsø IL som har gitt meg en utrolig tid som fotballspiller fra ung til voksen. En fantastisk klubb som betyr enormt mye. Takk til alle fantastiske medspiller, setter pris på alle sammen❤️. Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it.»

Men med sin glødende interesse og store engasjement for fotball, så er det nok ikke det siste vi har sett av Jonas Johansen innenfor fotballen.

Vi takker 32-åringen for fantastisk innsats både på og utenfor fotballen. En flott ambassadør for TIL takker nå av sin aktive karriere. 

Annonse fra Eliteserien: