- Jeg skjønte ingenting

Fitim Azemi scoret, men fikk en så tøff smell at han knapt forsto at han hadde scoret TILs andre mål i 5-0-seieren over Kristiansund.

Annonse:

Allerede etter fire minutter scoret Azemi. Han snappet et tilbakespill og chippet ballen over keeper og i mål. Dermed ble en drømmeåpning på Alfheim.

Etter 25 minutter doblet han ledelsen for Gutan. TIL spilte seg frem på høyresiden og Eric Smith slo ballen fra hjørnet av 16-meter og til motsatt hjørne av femmeteren. Azemi dombinerte i lufta og banket ballen i mål med hodet. 

Dessverre fortsatte han bevegelsen og traff bakhodet på en motspiller og dermed måtte han forlate banen. 

SKADET: Fitim Azemi scoret og ble skadet. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
SKADET: Fitim Azemi scoret og ble skadet. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

- Det kom et innlegg fra Eric og så gruser jeg backen i duellen og header ballen i mål før jeg treffer hodet hans. Det ble litt tåkete, men jeg hørte at alle jublet og guttene kom bort og sa at jeg hadde scoret. Jeg skjønte ingenting. Men jeg måtte bytte, for jeg var groggy, sier Azemi.

- Nå er det heldigvis landslagspause, så får jeg ta det litt med ro, for vi kjører på igjen, legger han til. 

Azemi har nå fem mål på åtte kamper for Gutan. 

Resten av målene

Det tredje målet var signert Lasse Nilsen. Morten Gamst Pedersen, som kom inn da Azemi ble skadet, slo en ball på tvers av banehalvdel til motstanderen til Nilsen. Han dro med seg ballen fra 35 meter og inn mot 16-meteren og publikum ropte skyt, skyt. Nilsen lot seg ikke be to ganger og skjøt ballen i mål fra 20 meter. 

Dermed sto det 3-0 etter 38 minutter. 

Det fjerde stanget Anders Jenssen inn etter at Gamst Pedersen slo en corner etter 48 minutter. Fra seks meter satte Jenssen den inn i hjørnet. 

Det siste målet fikk Runar Espejord æren av å sette inn 14 minutter før slutt. TIL kombinerte fint da ballen gikk fra Onni Valakari til Robert Taylor og så til Espejord som lekkert sette ballen opp i hjørnet fra 12 meter. 

- Vi scorer noen fantastiske mål etter vi kjørte over dette laget, sier Azemi. 

Nesten over evne

5-0-seieren er den største siden TIL slo Sarpsborg 08 med samme sifre 17. september 2017.

Seieren gjorde også sitt til at TIL klatret opp til 12. plass på tabellen. 

- Jeg sa etter Glimt-kampen at den beste måten å slå tilbake på, er å vinne neste match. Nå spilte vi kanskje litt over evne, men 5-0 er utrolig godt å ta med seg videre, sier TIL-spissen. 

Annonse fra Obos-ligaen: