Kjøp sesongkort 2020

Sesongkortsalget for 2020 er i gang. Sikre deg din plass på stadion nå.

Annonse:

Kjøp sesongkort nå!

 

I 2020 vil du også få sesongkortet rett i lomma - på mobilen - uten plastkort. I år som i fjor er det TicketCo som leverer sesongkort og billetter til Tromsø IL og deg som kunde.

For deg som skal fornye sesongkortet

Dersom du har hatt sesongkort i 2019 vil du på onsdag (18. desember) motta SMS og/eller e-post med en egen lenke du må benytte for fornyelse 

Benytt deg av denne lenken dersom du ønsker å sikre deg samme plass(er) også i 2020. Sesongkortet gjelder alle ordinære kamper i Obos i 2020.

Fristen for å fornye sesongkort er 1. februar.

Viktig! Årets sesongkort kan ikke brukes neste år.

Det er ikke mulig å benytte sesongkort 2019 i 2020. Det betyr at du vil motta nytt sesongkort for 2020, enten digitalt som QR-kode eller i plastform om du ønsker det.

Slik gjør du:

Klikk på lenken du mottar på SMS/e-post og følg de enkle stegene for å fornye sesongkortet ditt. Om du ikke har fått SMS eller e-post - send oss en mail på [email protected], så sender vi den til deg.

Kjøp sesongkort

 

Digital løsning

Sesongkortene i 2020 kommer i utgangspunktet i digital versjon til nedlasting og bruk på mobiltelefonen. Ønsker du plastkort kan du sende en e-post til [email protected] for å bestille et trykket sesongkort til kr 50,- per stykk.

Plastkortet hentes og betales i 2. etasje hos administrasjonen på Alfheim stadion. Plastkort vil være tilgengelig fra februar 2020, og det vil bli sendt ut informasjon når det er klart.

Del kortet videre fra telefonen

Mange lurer på om man uten plastkort kan dele kortet videre om man selv ikke skal på kamp. Svaret på det er ja. Fra telefonen kan du enkelt dele kortet videre til enkeltkamper.

Bedriftskunder kan se bort fra denne e-posten. Deres sesongkort håndteres fortløpende via Tromsø ILs arrangementsavdeling per mail: [email protected]

Aldri hatt sesongkort, men ønsker å kjøpe

Alle seter som er grønne er tilgjenelig for kjøp, dvs. at disse kan velges. Seter som er markert i rødt er seter forbeholdt eksisterende sesongkortinnehavere som har forkjøpsrett på sitt sete fram t.o.m 1. februar 2020. Etter dette åpnes også disse setene opp for åpent salg.

Kjøp sesongkort

 

Jubileumspriser på sesongkort

Vi feirer 100-årsjubileumet med hyggelige jubileumspriser.

Fast setevalg

Felt B, C, I, J ,K Pris
  
Jubileumspris - Voksen1.920,-
Honnør1.700,-
Rullestol (Felt K) **1.700,-
Student/militær1.300,-
Barn700,-
  
Vi skal opp. E du med?*3000,-

* Ny priskategori som vi har kalt «Vi skal opp. E du med?». Det koster å rykke opp, og vi har derfor laget en kategori til deg som ønsker å støtte klubben litt ekstra på ferden mot Eliteserien 2021. Valgfritt TIL-shæff inkl. i prisen.

Går du for denne kategorien får du et valgfritt TIL-shæff på kjøpet.

** Tilhørende Ledsager-sesongkort fåes tilsendt ved henvendelse til [email protected]

Fritt setevalg

Felt A, D, H og LPris
  
Voksen1.700,-
Honnør1.500,-
Student/militær1.150,-
Barn500,-
  
Isberget (Felt A)1.000,-
Forza (Felt L)1.000,-
Annonse fra Obos-ligaen: